Machena Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Vreau in viitoru apropiat sa imi achizitionez un quad 2x4 buget 2800 Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi cu modelul cel mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Acum 19 ore, Machena a spus: Vreau in viitoru apropiat sa imi achizitionez un quad 2x4 buget 2800 Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi cu modelul cel mai bun "Salut, Ma numesc ......, am ..... ani si doresc niste sfaturi privind achizitia unui quad 2x4. Precizez ca dispun de 2800 ( lei, euro, capre, hectare, sau ce ai). In general vreau sa folosesc quad-ul in scop (adevture, transport, recreational sau ce mai vrei). Am / nu am cunostinte de mecanica, si in principiu mi-as dori sa aiva urmatoarele dotari:...... Va multumesc." Daca vrei raspunsuri pertinente, fa si o cerere de informatii mai completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Din pacate peste tot apar personaje similare, pun titluri de senzatie, nici un fel de descriere, nici nu stiu exact de vor, asteapta doar raspunsuri. Multi nu fac diferenta intre atv si quad, nu stiu daca detin motoare in 2 sau 4 timpi, etc..... Oare sa fie rezultatul invatamantului online? sau le este frica sau lene sa scrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Daca comerciantii erau mai treji, trebuia sa fie primii peste ei cu ofera, dai doar 2500 avans si restu rate 5 ani, quad/atv/senilata/motor/skyjet/snowmobil/papusa gonflabila/masina noua, punct. Magainu vinde, banca castiga, omu se lauda cu caruta noua la vecini si pretenari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Acum 20 ore, Machena a spus: .... modelul cel mai bun can-am 1000 ...dar nu cred ca te incadrezi in buget, doar daca acei 2800 sunt bitcoini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Machena Postat Februarie 9, 2021 Autor Share Postat Februarie 9, 2021 Numa smecheri pe aici . Incep sa regret ca am cerut ajutor aici .Vreti sa va dau si cnp grupa de sange .. ? Fratilor am 2800euro vreau un quad 2x4 cu quadu vreau sa ies pe camp. , stau la sat, zona de capie, nu vreau sa fac naveta cu el doar plimbari de placere cu baietii , ei majoritatea au. Crosuri dar nu asta conteaza . Nu ma prea pricep la mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate