David.Cristian Postat Februarie 13, 2021 Share Postat Februarie 13, 2021 Salut, am luat recent o motocicleta înmatriculată pe Anglia și o să încep școala de a1 cât de curând. Singurul act pe care-l am la ea e V5C-ul, ce e pe numele proprietarului Român de la care am luat-o, n-am făcut contract vanzare-cumparare dar am putea face oricând daca ar fi nevoie. Întrebarea este, ar fi destul V5C-ul pentru a o înmatricula pe România? Fac asta peste vreo 3 luni dar vreau să știu de pe acum la ce să mă aștept și dacă să fiu sigur că merge înmatriculată. Am văzut topicuri vechi pe acest subiect și am înțeles că ar fi destul ce am eu, dar acum nu știu dacă s-a mai schimbat ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 13, 2021 Share Postat Februarie 13, 2021 Nu stiu care-i situatia cu motocicletele aduse din Anglia, dar in mod sigur contract de v-c ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Februarie 13, 2021 Share Postat Februarie 13, 2021 Da, documentul din Anglia si un contract de vanzare-cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Februarie 13, 2021 Share Postat Februarie 13, 2021 Contractul meu de vînzare cumpărare din UK arăta aşa Mi-am amintit, la înmatriculări m-au pus să trec de mînă seria VIN pe contract. Cu ctr şi V5C am înscris-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David.Cristian Postat Februarie 13, 2021 Autor Share Postat Februarie 13, 2021 Am inteles, deci treaba e destul de simpla, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Februarie 13, 2021 Share Postat Februarie 13, 2021 Nici eu nici vînzătorul nu eram de faţă. Ctr e semnat de prietenii mei de la Londra şi de sora proprietarului (din Plymouth). Eu eram în Ro iar ăla se însura prin Austria. Mobra am luat-o pe încredere şi pe neve, aşa se face cînd eşti îndrăgostit : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David.Cristian Postat Februarie 15, 2021 Autor Share Postat Februarie 15, 2021 Așa e... noi am facut foaia, mulțumesc frumos de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate