Ribo Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 salut, unde duc si eu un electromotor de yamaka wr450 la reconditionat? In bucuresti. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 (editat) Cauta pe Google "Alternatoare Electromotoare Lexis Exclusiv srl" E un baiat prin Crangasi,am facut la el doua alternatoare pt masini,dar e foarte ok,foarte rapid si bun la pret. Fa-i o intrebare ,poate face si de moto.... Doar ca tre sa te duci cu piesa demontata de pe motor. Editat Martie 2, 2021 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 2, 2021 Share Postat Martie 2, 2021 sau in zona dna ghika-Baicului sunt 3 ateliere specializate in electromotoare/alternatoare plus doua service-uri moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 3, 2021 Autor Share Postat Martie 3, 2021 10 hours ago, mihai c said: sau in zona dna ghika-Baicului sunt 3 ateliere specializate in electromotoare/alternatoare plus doua service-uri moto Nu stiu la ce service-uri moto te referi? la cezar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 3, 2021 Autor Share Postat Martie 3, 2021 4 minutes ago, taong_mapagbiro said: Sunt service-uri specializate numai in electromotoare si alternatoare . Il dai jos , te duci cu el in punguta si gata .. ca nu e componenta de avion . Din cate am auzit nu prea gasesc piese pt moto, doar carbuni . Stator rotor mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 https://www.reparatii-electromotoare.com/reparatii-electromotoare-auto/reparatie-electromotor-motocicleta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 3, 2021 Autor Share Postat Martie 3, 2021 20 minutes ago, Adrian M. said: https://www.reparatii-electromotoare.com/reparatii-electromotoare-auto/reparatie-electromotor-motocicleta/ Am sunat la ei , asta mi-au zis ce scriam mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Trist. Functie de model, vad ca i 700-1000 lei nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 7 hours ago, Ribo said: Nu stiu la ce service-uri moto te referi? la cezar? sunt trei specializate pe demaroare/alternatoare,2 pe Baicului si unul pe dna Ghika afara de astea mai e serv moto GRG,Cezar,mai e unul pe str Electronicii 19(al lui motoboom),si mai e un tip pe la piata obor ce repara mai mult choppere daca vrei nr de tel,ti le trimit in mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate