hora09 Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 E na! ce parbriz ne-am tras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Daca nu este un secret , cat a costat kit-ul parbriz/ far/ suport...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 21, 2021 Autor Share Postat Aprilie 21, 2021 La 11.04.2021 la 20:22, goe 75 a spus: Daca nu este un secret , cat a costat kit-ul parbriz/ far/ suport...? Nu e secret, cam 1000 de iepuri : https://www.nomad-adv.com/store/p1046/2019-20_KTM_690_Nomad_Navigation_Tower.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Multam fain ! Am vrut sa fiu sigur ca nu e ceva masonic la mijloc si trebuie sa stii semnul secret ca sa platesti un pret rezonabil ...ca preturile vazute la un search pe google m-au linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 21, 2021 Autor Share Postat Aprilie 21, 2021 Acum 9 ore, goe 75 a spus: Multam fain ! Am vrut sa fiu sigur ca nu e ceva masonic la mijloc si trebuie sa stii semnul secret ca sa platesti un pret rezonabil ...ca preturile vazute la un search pe google m-au linistit. Nu stiu ce inseamna pentru tine un pret rezonabil in domeniul asta, dar din cate stiu eu kitul asta e printre cele mai ieftine. Eu l-am ales in detrimentul Rade pentru parbrizul OEM de KTM cu care se dau baietii de la Dakar, in cealalta parte a spectrului economic gasesti Aurora Design [sau RebelX] si pe Ionut cu KIT690.com A si asta are si posibilitatea sa iti alegi la capitolul lumini Baja Design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 (editat) Felicitari pentru achizitie si sa te poarte multi kilometri! Am observat ca esti de o încrâncenare iesita din comun. Ușurel cu pianul pe scări, ca faci riduri. Jignesti gratuit oamenii care fac parte din miscarea ecologista. Bine, ai spus ca nu prea ai purta nici masca, asta probabil explica multe. Editat Aprilie 21, 2021 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Din ce vad ai optat pe tru varianta cu intensitatea cea mai mare, unghiul cel mai generos si pe lungime zice producătorul ca bate 200m . Curios sa vad live si pe întuneric ce face cu adevărat, darurile de la ktm, nu vorbesc de 1290, nu căile afară de performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 22, 2021 Autor Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 11 ore, andrei111 a spus: Felicitari pentru achizitie si sa te poarte multi kilometri! Multumesc. Acum 11 ore, andrei111 a spus: Am observat ca esti de o încrâncenare iesita din comun. Ușurel cu pianul pe scări, ca faci riduri. Jignesti gratuit oamenii care fac parte din miscarea ecologista. Bine, ai spus ca nu prea ai purta nici masca, asta probabil explica multe. Nu sunt incrancenat, inca, stai sa imi ascut macheta. Prostul s-a nascut jignit si mama prostilor e mereu gravida. Nu ai de unde sa stii despre mine, dar eu am fost educat de mic in spirit ecologist, de asemenea am fost invatat de mic sa gandesc, gretarzii care o ard ecologist azi , o fac [majoritar] fara sa inteleaga nimic din chestia asta si asta in principal pentru ca nu sunt in stare sa gandeasca. De final asa de la prietenii britiseni " Facts don't care about your feelings!" and tha's a fact. Ahahahaahah Acum 11 ore, hora09 a spus: Din ce vad ai optat pe tru varianta cu intensitatea cea mai mare, unghiul cel mai generos si pe lungime zice producătorul ca bate 200m . Curios sa vad live si pe întuneric ce face cu adevărat, darurile de la ktm, nu vorbesc de 1290, nu căile afară de performante Normal ca am luat varianta cu cea mai multa lumina, mai ales ca era si varianta cu cea mai mica greutate. Doube win. BTW , tocmai am facut prima mie de KM, urmeaza sa ii pun toba Wings, fara silencer [sa moara gretarzii de nervi] si de asemenea rezervorul si noul filtru de aer ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Man, important e ca ai o motocicleta frumoasa si ca ai rezolvat problema, desi cu ceva nervi. Acum, spor la kilometri sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 oră, ERU a spus: noul filtru de aer care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 22, 2021 Autor Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 4 ore, andrei111 a spus: Man, important e ca ai o motocicleta frumoasa si ca ai rezolvat problema, desi cu ceva nervi. Acum, spor la kilometri sa ai! Mulțumesc Acum 4 ore, hora09 a spus: care? Păi, mi-am luat rezervorul făcut de Rade, care vine la pachet cu alt airbox, mult mai mic și evident cu alt filtru de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 gata, m-am uitat, e pi zda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate