foxdesert Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 brici, deshi pare ushor dereglat. trebuie sa-l duc putin la aleko pt asta. aham, asteptam rezultatul, cum merje motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ce spune geo aici e corect. crash-urile alea sunt pt oameni cuminti. eu le-am polizat destul pe dedesubt ca sa stiu ca nu mi-s Nu v-as sugera sa faceti dupa ale Foxului, sunt niste crashuri care vin mai jos decat scaritele, si in eventualitatea in care te apropii prea tare de pamant dai cu ele de pamant. Scaritele se rabateaza in cazul asta, crashul nu, asa ca parerea mea e ca risti sa vii in gat. Si oricum, limiteaza si asa mica libertate de inclinare in curbe a motoretei. Asa ca aprob negativ crashurile modelul lui Fox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 yeah right! ai prins curaj in viraje ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Tot crashuri din alea am si eu si pot spune cau au si un avantaj: daca iti scapa mobra din mana, se propteste in crash si sta la 45 de grade, nu se tavaleste. Un alt dezavantaj e ca nu poti sa te strecori intotdeauna printre masini sau sa treci peste borduri mai inalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 model hepco & becker, frumos! da despre cel de mai jos ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Asta pare destul de "compatibil" cu niste comenzi avansate... Dai si niste detalii despre el, te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cred ca amandoua modelele suporta comenzi avansate. tu vorbesti in mod special de cel hepco? uite site: http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Uite model ceva in genul asta recomand. Dar asta nu-i de VN, e de VTX 1300 (my next level, ha,ha,ha!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 da despre cel de mai jos ce zici? La "cel de mai jos" ma refeream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pai modelul respectiv il gasesti pe site-ul scootworks. ai acolo toate detaliile necesare. mergi la shop online si alegi modelul de motocicleta si apoi crash bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) de cateva ore sunt posesorul unui VN de 800,merge brici fara nici o problema si as vrea sa-l bibilesc putin,in sensul ca as dori sa-i schimb tobele,ghidonul de asemenea tre schimbat deoarece sunt mai solid si vreau unul cu deschiderea mai larga,toate furtunele si aparatorile sistemului electric deoarece timpul le-a cam uzat si bineinteles sa-i montez comenzi avansate.Orice sfat este binevenit ,de asemenea orice oferta ,pentru cele de mai sus imi va fi de ajutor! cand o sa pot sa atasez poze am sa o fac,deocamdata vad ca nu reusesc! Editat Iulie 13, 2008 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 de cateva ore sunt posesorul unui VN de 800, Sa-l stapanesti sanatos...arata super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 frumos,pana la urma ai renuntat la ideea de a lua magna?felicitari pt achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 am renuntat la magna deoarece nu am gasit ceva convenabil! frumos,pana la urma ai renuntat la ideea de a lua magna?felicitari pt achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Ea o intrebare la baieti chiar daca n-are legatura cu motocicleta kawasaki vulcan, da' nu prea mi-a venit sa deschid un subiect nou. Cine merge vineri seara (18/07/2008) dupa serviciu (ora 17:00 - 18:00) la ArtMania la Sibiu? Eu plec vineri intre orele specificate si o iau probabil pe transfagarasan. Ceva amatori? @AWD mai mergi? va rog administratori sa nu dati cu parul ca am scris aici. va multumesc! Editat Iulie 15, 2008 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Ea o intrebare la baieti chiar daca n-are legatura cu motocicleta kawasaki vulcan, da' nu prea mi-a venit sa deschid un subiect nou. Cine merge vineri seara (18/07/2008) dupa serviciu (ora 17:00 - 18:00) la ArtMania la Sibiu? Eu plec vineri intre orele specificate si o iau probabil pe transfagarasan. Ceva amatori? @AWD mai mergi? va rog administratori sa nu dati cu parul ca am scris aici. va multumesc! N-o lua pe Transfagarasan decat daca ti-ai dat VN-ul pe un enduro. Am vorbit de curand cu cineva care a fost pe acolo si nu e drum de cruiser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 N-o lua pe Transfagarasan decat daca ti-ai dat VN-ul pe un enduro. Am vorbit de curand cu cineva care a fost pe acolo si nu e drum de cruiser. Hmm... ce-i drept n-am mai fost de doi ani si ultima oara cand am mers pe-acolo drumul era decent, zici ca s-a stricat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Hmm...ce-i drept n-am mai fost de doi ani si ultima oara cand am mers pe-acolo drumul era decent, zici ca s-a stricat? N-o zic eu, o zice ala care-a fost (recte @ianachim, daca il cunosti) Iar daca mai ai vreun dubiu, iata colea: /index.php?...=239823&hl= Editat Iulie 16, 2008 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 N-o zic eu, o zice ala care-a fost (recte @ianachim, daca il cunosti) Iar daca mai ai vreun dubiu, iata colea: /index.php?...=239823&hl= mah, nu-l cunosc pe tip dar am citit ce mi-ai dat tu aici, merci. ma mai gandesc daca ma duc sau nu. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 @AWD - Ok. O sa-ti spun cum a fost @AWD m-am intors si a fost tare frumos, cu exceptia faptului ca primii 30 - 40 km de transfagarasan din Curtea de Arges sunt cam nasoi, nu sunt gropi dar te zgaltaie sa te sature. Am vazut leaves'eyes, ce ma interesa si a fost super! bafta! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mi-sa parut mie ca am vazut VN-ul lui morpheus prin sibiu....gammaray a meritat toti banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 eu n-am stat la gammaray ca nu-i stiu, da' imi voi face lectiile. am stat la pensiunea Belascu daca-ti spune ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) eu n-am stat la gammaray ca nu-i stiu, da' imi voi face lectiile.am stat la pensiunea Belascu daca-ti spune ceva Mare pacat ca n-ai stat. Vocalistul este Hansen fost la Helloween, au cantata si din Helloween, si sunt super meseriasi, clasic Heavy Metal. Acum sa trecem on topic. Vreau sa-mi vand Vulcanasul si nu duc lipsa de clientela, insa vreau sfaturi de la voi asa ca fiti atenti. Este acest model: http://www.kawasaki.com/Products/detail.aspx?id=278 Se numeste Kawasaki Vulcan? 1600 Mean Streak? si am sunat la United Motors si nu il pot aduce. Planuiesc achizitia pe la anu. Se pare ca intr-adevar este facut pt piata americana, insa il vreau neaparat, sentimentul este chiar mai puternic decat acela cand am avut prima motoreta. Daca aveti idee cum sa fac sa-l am, atunci da-ti-mi sfaturi. L-as lua nou, insa nici un second la vreo 15.000 km nu m-ar deranja. Eu aduc motoare din Germania si din Italia, insa asa ceva n-am gasit. Trebuie sa fie vreunul printre voi care stie cum se aduc de prin state motoare. Ma interesez din timp poate la anu o sa-l am. Va multumesc ! Editat August 4, 2008 de tudor@manowar.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Vezi daca iti place... Mean strike ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Vezi daca iti place... Mean strike ! Wow, ce raspuns prompt ! Imi place motoreta, insa as vrea sa-mi iau modelul negru cu rosu din 2008 (1600) si daca se poate cel din 2007 ar fi extraordinar pt ca-mi place mai mult, are discret niste modele de flacari rosii ( uite aici linkul - http://www.kawasaki.com/Products/detail.aspx?id=210 ) Oricum, eu mai tin 800-le sezonul asta se pare. Oricum iti multumesc mult pentru ca mi-ai raspuns foarte rapid ! 7126.38 EURO (am facut paritatea USD/Euro la cursul de azi) - daca e sa ma iau dupa site-ul Kawasaki.com, atunci asta ar fi suma de platit pentru modelul nou nout. Sunt insa 2 probleme: 1. United Motors nu-l importa. 2. Nu locuiesc in statele unite. Este valabil pentru orice marca de motor japonez. Nu inteleg de ce sunt atat de ok preturile acolo si noi nu putem beneficia de ele... In plus au exclusivitate pe anumite modele. Sa le avem macar in Europa undeva, nu neaparat la United Motors. Ii pupa pe americani ca sa intre mai mult peste Harley, insa sansele sunt mult prea mici sa schimbi mentalitatea americanilor si nu vor reusi niciodata sa intre peste Harley avand in vedere ca acestia au o traditie si este un oarecare farmec sa calaresti un Harley. Cred ca ar trebui sa traga mai tare pe piata noastra Europeana si sa ne dea noua exclusivitate pe anumite modele. Suntem mai deschisi la minte decat americanii si chiar daca ne place Harley, cantarim mai mult o achizitie, dpdv tehnic, optic, costuri si asa mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate