Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 am deschis un topis pt LMA Vulcan! apropos,oare de ce nu prea posteaza aici?ca doar are VN750... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 la ce pagina in catalog mai Mihai?ca nu gasesc suportul ala de numar nici sa ma impusti..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Lupule,ai gasit ceva la Romana? in catalog am vazut niste chestii faine..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 La Romană erau suporturi pt. număr cam la 2.500.000, cromate ,mişto,nimic de zis,dar nu sunt pe mărimea tăbliţelor de înmatriculare rămâneşti! Deocamdată numărul mi l-am pus pe o tablă de inox alimentar, arată binişor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 la ce pagina in catalog mai Mihai?ca nu gasesc suportul ala de numar nici sa ma impusti..... B. În Louis din 2003(pe ăla din 2004 mi l-a rezolvat un prieten ) îl găseşti la "styling parts"-pagina 494. Pe site dă-i la căutare "styling parts" şi vezi mai multe sau direct "nummerschildhalterung" şi apare tăbliţa! Oricum dimensiunile nemţilor nu se potrivesc cu astea româneşti! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2005 in catalog 2004 nu exista la pag. 494 asa ceva..... in catalogul 2004 la pag 532 apare asa ceva,dar pt vn800 nu este. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2005 Share Postat Ianuarie 15, 2005 Am mers un pic pe ploaie şi mi-a aruncat noroi pe spate, astfel încât am fost nevoit să renunţ la ideea de număr lateral (deocamdată )! Am luat o tablă de inox alimentar şi am îndoit-o, prinzând-o sub aripă , încât să nu îmi mai arunce noroi pe spate! Vezi că la Louis din 2004 nu ştiu pagina, 494 e pagina la Louis din 2003! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2005 Share Postat Ianuarie 15, 2005 (editat) şi din lateral După ce i-am făcut pozele ,am băgat-o la garaj să stea să nu se ude, mânca-l-ar mama de Vulkan! Editat Ianuarie 15, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2005 apai cred ca o sa caut si eu niste inox,si-mi fac eu suport de nr...... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 ...Eu ce ti-am zis,mai Black-ule...?Fati-o singur!ca si cu saua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Am si eu o intrebare de baraj,apropo de suporturile astea:da' daca tai din marginile tablei cu numarul de inmatriculare?Adica sa-l fac mai mic?E vreo chestie "ilegala"?Lupule,stii ceva?Poti sa te interesezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 HEhe..apropo de chestia cu stropitu'....si la mine se-ntimpla...eu am scos aripa aia mica de sub aripa,si-acum stropeste,o placere!...Rezolvarea:mi-am cumparat din Canada,impreuna cu alte piese, si-o aripa de plastic pe care s-o modific,adica s-o lungesc,sa nu mai improaste roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Am si eu o intrebare de baraj,apropo de suporturile astea:da' daca tai din marginile tablei cu numarul de inmatriculare?Adica sa-l fac mai mic?E vreo chestie "ilegala"?Lupule,stii ceva?Poti sa te interesezi? Hai că mă interesez şi îţi răspund mâine sau poimâine tot aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 ...Eu ce ti-am zis,mai Black-ule...?Fati-o singur!ca si cu saua... şaua mai bine se cumpără... cu un pic de răbdare se găseşte un s-h în Germania sau în altă parte... VN 800 nu mai e comunistă să te apuci să îi faci şaua singur decât dacă eşti cu adevărat meseriaş! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Chopperistilor nu le trebuie sa stie cu cati km/mile pe ora merg, ca oricum merg batraneste... asta nu este o idee cam invechita?! ca de cele mai multe ori placerea consta in a admira drumul, sunt de acord, dar depinde si de drum....in lipsa privelistei imi place si senzatia in care coarnele se prelungesc cu mainile "sudate in argon" iar capul se tot incapatzaneaza sa nu ramana in urma.... as incerca un VN 2000 dar Rocket III sau Rune ce parere au oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2005 Din pacate treaba e nasoala.....nu pot pune suport de nr. lateral,pt ca nu mai au loc coburii......shaua incerc sa o fac singur( adik suportul),ca tapiteria o fac la un meseriash. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 pentru Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 2, 2005 Autor Share Postat Februarie 2, 2005 sank iu for za link.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 pt. posesorii de Vucanuri: ştie cineva vreun site de unde îmi pot lua crash guards pt. Vulcanul 750 meu? senc iu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 potzi folosi niste roti ajutatoare pana gasesti .... ai incercat la romana la metrou?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 potzi folosi niste roti ajutatoare pana gasesti .... ai incercat la romana la metrou?? bă, al dracu eşti tu mă după ce o să înveţi biliard să vii la mine cu taică-tău de mână să nu te bat când ne-om întâlni (cred că luni trec pe la tine) şi dacă mă mai enervezi mult îi dau nr. tău de tel lui Coxanelu că din cauza ta l-au suspendat pe îngeraşul ăsta de băiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 şi dacă mă mai enervezi mult îi dau nr. tău de tel lui Coxanelu că din cauza ta l-au suspendat pe îngeraşul ăsta de băiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 pt. posesorii de Vucanuri:ştie cineva vreun site de unde îmi pot lua crash guards pt. Vulcanul 750 meu? senc iu! Ai incercat la adrese utile? Ca de aia le-am pus acolo si le improspatez. www.highwayhawk.com www.cruisercustomizing.com www.bikercom.com etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 Ai incercat la adrese utile? Ca de aia le-am pus acolo si le improspatez. www.highwayhawk.com www.cruisercustomizing.com www.bikercom.com etc.... normal că le-am luat pe toate la puricat că de aia sunt aşa se disperat că nu găsesc şi pe nenea google l-am stors de toate informaţiile pe care cred eu că ar fi trebuit să le afişeze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Ai incercat sa cautia "engine case guard" sau "highway bar"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate