FlipperCo Postat Martie 26, 2021 Share Postat Martie 26, 2021 Acum 7 minute, vik55 a spus: Mai frate nici chiar asa ,,,, macar 300 s a incalzesc uleiul ,,,,, De acord in principiu, dar cum am tot auzit traseu scurt, sau “loco” Daca nu apar variante mai tentante+ceva participanti, eu fac varianta 3, cu plecare la 10.30 de la Luckoil Baneasa (Șoseaua București-Ploiești 40-44, București 015012). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 27, 2021 Share Postat Martie 27, 2021 (editat) Incercati Sarata Monteoru-Magura-Berca-Vulcanii Noroiosi sau Colti-Bozioru sau Valea Doftanei prin Varbilau-Brebu si iesire prin Secaria, dar acolo e posibil sa fie cam rece. Editat Martie 27, 2021 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 27, 2021 Share Postat Martie 27, 2021 Colți e awesome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 27, 2021 Share Postat Martie 27, 2021 https://goo.gl/maps/FDFU1NP6Mh4D5GgQ7 M-am dat pe traseul asta azi. Din balotesti pana in fierbinti drumul este bubuit, se lucreaza pe cate o banda cu semafoare in mai multe locuri + au fost zone fara asfalt. In sarata monteoru inca sunt frunze moarte si praf/nisip pe marginile drumului, trebuie mers pe mijlocul soselei care si asa este destul de ingusta pe alocuri. Plecat la ora 10 de la petrom miorita, niciun alt motor in zona si m-am intors la ora 16 acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 27, 2021 Share Postat Martie 27, 2021 Eu am fost pe traseul 3 pus anterior, dar l-am mai lungit un pic. Varianta mea a fost Snagov-Lipia-Fierbinti....etc, drum foarte bun, ceva padure, frumos. (500 m fara asfalt prin padure, dar practicabil). “La Barul lui Bobita“ din Las Fierbinti aglomeratie, multi se ingramadeau inauntru, masti sub nas, lume pestrita. L-am bifat doar, doua poze si Go Planet! A fost perfect pentru usoara dezmorteala, mai ales ca m-am intors fix la timp, pentru o bere cu niste amici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 29, 2021 Share Postat Martie 29, 2021 Si noi am fost duminica, Urlati-Vernesti prin Greceanca si Merei, apoi Tisau-Lapos unde ne-am intilnit cu un grup mare de motociclisti, cred ca erau peste 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate