horiasebastian Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 BUNA ZIUA , MA INTERESEAZA O SCOALA IEFTINA PENTRU CARNET DE MOTOR IN BUCURESTI . MA POTATE AJUTA CINEVA ? ...ERA UNA PE 13 SEPT IN FOSTUL SEDIU VULCAN DAR S-A MUTAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 https://scoalamotoadi.ro/ Sa fii sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiasebastian Postat Aprilie 22, 2021 Autor Share Postat Aprilie 22, 2021 multumesc am gasit 1120 scoala +250 fisa medicala si psiho = 1370 https://scoalaautosport.ro/tarife/ ...daca stie cineva varianta mai buna ....mai astept cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 (editat) Daca tot ti-ai facut cont pe forum si nu esti in stare sa iti gasesti o scoala moto ieftina, intra pe sectiunea accidente si citeste pe acolo pana cand colegii mei o sa iti caute variante. Auzi la el ca mai asteapta :))) noi prosti Editat Aprilie 22, 2021 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Eu am facut pe ultra oferta in 2014, am prins 5 ședințe cu 400 lei, 3 de poligon, 1 de trafic și 1 de enduro, însă eu aveam nevoie doar pentru birocrație, nu cred că mai găsești așa ceva. Oricum îți recomand să faci școală 'normala' cu 15 ședințe sau cate sunt, nu ce am făcut eu pe repede înainte. 1100 sună bine, mai bine înșfaci oferta cat e valabilă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wav3 Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 FYI motociclismul e scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiasebastian Postat Aprilie 23, 2021 Autor Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 13 ore, DiarM a spus: Daca tot ti-ai facut cont pe forum si nu esti in stare sa iti gasesti o scoala moto ieftina, intra pe sectiunea accidente si citeste pe acolo pana cand colegii mei o sa iti caute variante. Auzi la el ca mai asteapta :))) noi prosti nu intru in polemica cu tine ....mai ales ca NU TE AM RUGAT sa cauti ceva ....am intrebat . Era vorba doar de o informatie Acum 13 ore, robert23mg a spus: Eu am facut pe ultra oferta in 2014, am prins 5 ședințe cu 400 lei, 3 de poligon, 1 de trafic și 1 de enduro, însă eu aveam nevoie doar pentru birocrație, nu cred că mai găsești așa ceva. Oricum îți recomand să faci școală 'normala' cu 15 ședințe sau cate sunt, nu ce am făcut eu pe repede înainte. 1100 sună bine, mai bine înșfaci oferta cat e valabilă Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 https://grupcdi.ro/tarife 37 minutes ago, VyXxer said: Se propune urmatorul poll: Q: Cine crede ca Horia nu rezista mai mult de 23 de postari? A1: #SÎ IO A2: DA A3: ....cine t-ea RUGAT sa faci pol...? A4: ne agitam de pomana pentru ca s-a razgandit si nu mai vrea A-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiasebastian Postat Aprilie 25, 2021 Autor Share Postat Aprilie 25, 2021 MULTUMESC / Sun luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 25, 2021 Share Postat Aprilie 25, 2021 Acum 25 minute, horiasebastian a spus: MULTUMESC / Sun luni Nu suna! Iesim noi din cand in cand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiasebastian Postat Aprilie 25, 2021 Autor Share Postat Aprilie 25, 2021 Acum 12 ore, Speedy.K a spus: Nu suna! Iesim noi din cand in cand! Foarte bine , nu e frumos sa faci in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate