Tamas Postat Aprilie 30, 2021 Share Postat Aprilie 30, 2021 Și eu îmi doresc mt 07 As dorii sa știu părerea voastra Am găsit un model din 2017 cu 21.000 km în stare foarte bună. Însă începător fiind nu știu dacă sunt mulți km sau putini.moto arata f bine un an garanție de la garaj.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 30, 2021 Share Postat Aprilie 30, 2021 Sint km normali pt. motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 30, 2021 Admin Share Postat Aprilie 30, 2021 Salut, Ți-am mutat topicul pe aria potrivită. Am editat și titlul, te rog ca pe viitor să pui titluri cât mai concise la topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tamas Postat Aprilie 30, 2021 Autor Share Postat Aprilie 30, 2021 Prețul este de 4.950 cu un an garanție.fata de alte modele la același număr de km cred ca prețul este unul ok Acum 15 minute, Edd a spus: Km sunt normali. Pretul sa fie bun. E un avantaj acel akrapovic. Te-a scutit de 1000eur Prețul este de 4.950 cu un an garanție.fata de alte modele la același număr de km cred ca prețul este unul ok. Cum îmi dau seama dacă este un akrapovic after market? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 30, 2021 Share Postat Aprilie 30, 2021 (editat) Acum 2 ore, Tamas a spus: Cum îmi dau seama dacă este un akrapovic after market? Daca iti faceai temele, inainte sa postezi, iti dadeai seama. Ceea ce vezi pe motocicleta, este evacuarea Akrapovic pe care o vinde Yamaha, ca optional pentru modelul MT07. Adica exact aia care trebuie. https://www.yamaha-motor.eu/eu/en/products/motorcycles/hyper-naked/mt-07-2021/configurator/?parts=90798-33490-00&code=MT07&color=PGD&year=2021 Apoi ai o multime de video pe YT cu evacuari pentru modelul asta. Dar cineva trebuie sa le caute... Editat Aprilie 30, 2021 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate