LucianGrr Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Salut! Am o problema am avut un accident cu motorul prin care a rezultat indoirea radiatorului, am incercat sa-l lipesc dar nu se poate, e spart. Am un suzuki gs 500 f din 2004 si nu gasesc radiator pentru el, nu as dori sa achizitionez dupa ebay deoarece nu se merita transport, sau sa cumpar unul nou / aftermarket care e 600 - 700 de euro. Ma puteti ajuta cu niste site-uri sau de unde as putea face rost de un radioator ? Am cautat pe multe site-uri niste radiatoare universale dar nu se potrivesc la capat sau se potrivesc la capat dar ca dimensiune sunt prea mari! Va las niste poze dupa care sa va ghidati, va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Sunt firme care le recondiționează, vezi pe net. Lumea e foarte mulțumită, am văzut două reparate la AR sau BV, l-am întrebat pe om dacă sunt noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Cauta "reparații radiatoare" pe google și vei găsi mai multe firme care se ocupa cu asa ceva. Ideal ar fi sa găsești una în zona ta. Procedura standard este sa le duci radiatorul tău și ei sa îți fac o copie la scara. Cel puțin asa era în TM acum n ani, când am avut eu o tentiva de a pune pe motorul meu un radiator mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 13, 2021 Admin Share Postat Mai 13, 2021 Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Sau dezmembrări? Dar dacă zic băieții că se repara băgat-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate