yglos Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Am folosit ceva din Carrefour vreo 2 ani apoi au picat ambele, iar acum am luat ceva din Auchan dar dupa o zi deja face figuri cel de la far. (unele led-uri palpaie si e clar ca sunt de proasta calitate) Daca ati folosit ceva bun din experienta, astept detalii, model, de unde a fost cumparat, cat a tinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Eu am folosit de la Philips (ultinon, extreme ultinon), cumparate de la aspad (baneasa) dar cred ca gasesti prin multe alte locuri. Pe ultima moto (supermoto) cel din codita a tinut 2 ani (multe vibratii) si cel din far avea 2.5 ani si inca functiona, atunci cand am vandut moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Exact, Philips xtreme ultinon. 4000K alb frumos, 6000K alb albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 (editat) Carguard, am de 5 ani pe poziții la motocicletă și deocamdată sunt OK, am mai pus și altele de la ei pe la mașină și până acum n-am avut probleme. Editat Mai 26, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Mai 28, 2021 Autor Share Postat Mai 28, 2021 Tocmai carguard am montat saptamana asta de s-au belit rapid dupa numai o zi.... O sa incerc Philips. Multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate