cico Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 mi-am luat fier nou(peiorativ) ducati 998, fabricat 2002, inmatriculat in 2003 arata si merge super, dar nu cred k sunt inca pregatit pt el(saltul e de la 60 CP la 130 CP )...asa ca mrg incet si cu grija nu intentionam sa fac pasul asta acum(anul asta), dar am primit o oferta pe care nu am putut sa o refuz(cum spunea cineva...) am si o problema...as pastra si monsteru' dar ma bate a mica prin urmare tre sa-l vand(ma cam plang aiurea, dar asa e omul, vesnic nemultumit ) poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 super misto sa va intelegeti bine si multi km impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 fain "fier" dom`le. sa-l porti sanatos si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Bai Dragos........bravo ma...pana la urma ai luat ce voiai!!! Si nu treci pe la noi sa-l vad si eu??? Te astept pe la AI Bafta in continuare si cat mai multi km cu noua "jucarie"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 (editat) Sa-l calaresti sanatos !! Apropo ,mie mi-sa spus ca daca donezi in viata cel putin un Monster ,vei fi rasplatit cu mari bucurii in lumea de'apoi ....uite nr meu 0745808625 .... Dumnezeu sa te binecuvanteze ! Editat Ianuarie 23, 2007 de h1m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Sa-l calaresti sanatos !! Apropo ,mie mi-sa spus ca daca donezi in viata cel putin un Monster ,vei fi rasplatit cu mari bucurii in lumea de'apoi ....uite nr meu 0745808625 .... Dumnezeu sa te binecuvanteze ! tare asta. pai ma inscriu si eu pe lista... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Amaratzii au prioritate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 multumesc de urari stimabililor la fel doresc la toata lumea(se se bucure de mobrele lor fara probleme)... monsterul din pacate este de vanzare http://bikeshop.ro/motociclete/anunt-de-va...2004-23907.html nu pot sa o donez pt k trebuie recuperata o parte din roscata asfalt uscat si ne vedem pe strasse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 ha haaa ce faza cred k te-am vazut azi intrai in bucuresti de pe DN1 pe la 1 si ceva cand taman ce incepuse sa picure? bafta. vezi k diferentza nu e mare nuami la cai ci ..cuplul..huuuiii mama. take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 este bestiala roscata! toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 ha haaa ce faza cred k te-am vazut azi intrai in bucuresti de pe DN1 pe la 1 si ceva cand taman ce incepuse sa picure? bafta. vezi k diferentza nu e mare nuami la cai ci ..cuplul..huuuiii mama. take care dap io eram....am fo sa dau la cineva oglinzile sa le vopseasca ca io-s mai clasic nu ma omor dupa gagicile de azi cu suvite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Sa-l folosesti sanatos!Si la multi kilometrii impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 speechless!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 superb motorul, imi place la nebunie tot ce se cheama Ducati. cat a costat jucaria daca nu sunt indiscret? si ai luat-o din Rom sau de afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate