pepsi Postat Iulie 12, 2022 Autor Share Postat Iulie 12, 2022 Intre timp motoreta a mai adunat vreo 1000 km prin Apuseni, Muntii Latoritei, Cindrel... Si am aflat ca ii place sa adune suruburi de pe drum... si binenteles ii plac bauturile din PET 2L servite pe marginea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iulie 12, 2022 Share Postat Iulie 12, 2022 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 13, 2022 Autor Share Postat Iulie 13, 2022 Admirabil ca 1200GS-ul a facut traseul cu anvelope de strada. TT-ul cu anvelope 50-50 nu a avut nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 14, 2022 Autor Share Postat Octombrie 14, 2022 Merge bine TT-ul pe offroad, dar nici 390 Adventure-ul nu se face de rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Octombrie 18, 2022 Share Postat Octombrie 18, 2022 La 14.10.2022 la 9:50, pepsi a spus: Merge bine TT-ul pe offroad, dar nici 390 Adventure-ul nu se face de rusine 390 adv. cu anvelopele stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 18, 2022 Autor Share Postat Octombrie 18, 2022 Acum 9 minute, Leon a spus: 390 adv. cu anvelopele stock? fata stock, spatele tkc 70 rocks si presiunea coborata undeva la 1.5 bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 3, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2022 Deci, adventure = plimbare, cazatura, ghidon rupt, dormit noaptea pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 3, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2022 doar pagube materiale, din fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 22 ore, pepsi a spus: doar pagube materiale, din fericire Tu sa fii sanatos! Fierul se repara (in cazul de fata, se inlocuieste ca e rupt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 5 minute, Leon a spus: Tu sa fii sanatos! Fierul se repara (in cazul de fata, se inlocuieste ca e rupt) multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2022 cred ca ajungea sa am si o cheie de 10, sa montez bucata stanga in prindere... dar mna, n-am avut nimic la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2022 mi-am invatat lectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 La 03.11.2022 la 10:16, pepsi a spus: dormit noaptea pe camp la propriu? ? Acum 1 oră, pepsi a spus: cheie de 10 fara sa ma ard, de la inceput am suflat in iaurt, si la o tura scurta aproape de casa am o trusa de scule (de fapt sta tot timpul in geanta de pe coada) care imi acopera tot ce pot face in mod normal (acoperit pentru toate marimile de suruburi, piulite etc.) plus soricei, tape si locktiete Separat de geanta aia mica am un compresor si ce imi trebuie sa repar o pana normala, nu am avut niciodata leviere.. nu am pus niciodata mana pe asa ceva.. pana acuma am supravietuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 5 minute, hora09 a spus: la propriu? ? motorul da, pe mine m-a recuperat sotia si dimineata urmatoare am recuperat motorul... mi-a fost 1 pic frica sa nu o mai gasesc Acum 5 minute, hora09 a spus: fara sa ma ard, de la inceput am suflat in iaurt, si la o tura scurta aproape de casa am o trusa de scule (de fapt sta tot timpul in geanta de pe coada) care imi acopera tot ce pot face in mod normal (acoperit pentru toate marimile de suruburi, piulite etc.) plus soricei, tape si locktiete Separat de geanta aia mica am un compresor si ce imi trebuie sa repar o pana normala, nu am avut niciodata leviere.. nu am pus niciodata mana pe asa ceva.. pana acuma am supravietuit de regula am si eu trusa de scule, dar stii cum e, atunci ai nevoie cu de ea, cand nu o ai :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 6, 2023 Autor Share Postat Iunie 6, 2023 Ce faci cand nu stii cu care motoreta sa mergi in excursie? Mergi cu amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate