mahony1923 Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 Salutare, de curand am schimbat cauciucul pe spate si rulmentul pe fata la moto o yamaha yz250f.Dupa ce am schimbat cauciucul si am pus roata frana nu a mai tinut aproape de loc pe spate.Acum am schimbat rulmentul pe fata iar cand am pus roata frana tine dar maneta numai sta intinsa ca inainte si are destul de mult joc. Imi puteti spune cum fac frana pe spate sa tina si pe fata sa numai aiba joc maneta? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 I-ai dat "pedale" după ce ai pus roata, ca să se apropie placuțele de disc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahony1923 Postat August 27, 2021 Autor Share Postat August 27, 2021 Da, dar nu s-a intarit iar acum numai actioneaza de loc pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 Dacă le-ai împins murdare înăuntru când ai "crăcănat" plăcuțele, probabil s-au blocat pistonașele de la jegul depus... Fă pedală cu simț de răspundere, poate-și dau drumul. Dacă nu, când ies afară, curățate cu spray și cu un bețișor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 28, 2021 Admin Share Postat August 28, 2021 Dacă înainte de a umbla la motor frâna era ok și după aia nu mai ține, ai răspunsul. Cauta un mecanic și nu te mai băga unde nu te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 28, 2021 Share Postat August 28, 2021 Acum 12 ore, vis-a-vis a spus: Dacă le-ai împins murdare înăuntru când ai "crăcănat" plăcuțele, probabil s-au blocat pistonașele de la jegul depus... Fă pedală cu simț de răspundere, poate-și dau drumul. Dacă nu, când ies afară, curățate cu spray și cu un bețișor. Dacă au jeg betonat, nu le cureți nici cu dalta. Se scot pistoanele, se curăță cu periuță de dinți și apă cu Pur, apoi cu spray, se dă polish și se montează. Și, bineînțeles, se degresează plăcuțele. Atenție și la simeringuri, să fie curate, fără ciupituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 28, 2021 Share Postat August 28, 2021 Vorbiti cu cineva care a reusit sa strice ambele frane la o singura motocicleta, e evident ca e total afon la chestii tehnice, singurul sfat corect a fost sa il trimita la un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 28, 2021 Share Postat August 28, 2021 Cam ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 28, 2021 Share Postat August 28, 2021 Depinde dacă vrea să investească în așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate