Dopf Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Salutari. Detin un Zongshen ZS 125-50, nu gasesc nicaieri ce fel de placute de frana pe fata trebuie sa cumpar. Ma puteti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 (editat) Mergi la : * magazine de piese auto. Au cataloage TRW, Ferodo, Brembo, etc, iti cauta dupa vehicul si iti aduc ei. * magazine moto. * magazinele firmelor ce vand Zongshen. Fiind insa prima ta postare si neavand locatia la profil, mai greu sa te trimitem undeva concret. Spor. Vad ca exista pe AliExpres https://pl.aliexpress.com/item/32681242477.html Editat Noiembrie 18, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 (editat) Cauti pe net cataloage SBS. Daca nu fac ei slabe sanse sa faca altcineva in afara de chinezul, copiate dupa vreun model cunoscut dar care nu apare in cataloage ca fiind pentru mobra aia. LE Nu te mai uita, nu exista marca asta la SBS. Editat Noiembrie 18, 2021 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 (editat) Acum 41 minute, _Raul_ a spus: magazinele firmelor ce vand Zongshen Asta merge la fun. Eu am găsit doar un ZS50 prin cataloagele cu care lucrez. Și de plăcuțe nu apare nimic. Editat Noiembrie 18, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 1 oră, Dopf a spus: Salutari. Detin un Zongshen ZS 125-50, nu gasesc nicaieri ce fel de placute de frana pe fata trebuie sa cumpar. Ma puteti ajuta? Asta e utilajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Asta merge la fun. Eu am găsit doar un ZS50 prin cataloagele cu care lucrez. Și de plăcuțe nu apare nimic. Na, am crezut ca se vand si acasa cam cum se vand si afara (in numere maricele adica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 1 oră, _Raul_ a spus: Na, am crezut ca se vand si acasa cam cum se vand si afara (in numere maricele adica). Ma...io cred ca am vandut vreo 5 d-alea galbene in ultimul an. Dar alea sunt mai mari, 160 cmc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2021 Da un teiefon la Fermit Buzău. Într-o vreme făceau pe comanda, trimiți plăcuțele vechi si ei le acoperă cu material. http://www.fermit.ro/ro/produse/saboti-frana.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 20, 2021 Share Postat Noiembrie 20, 2021 Se iau plăcuțele în buzunar și se merge la tarabele care vând piese pt țongponguri din astea. Așa am făcut și eu cu un disc de atv devenit pâlnie, dar n-am avut noroc, a trebuit să ling cataloage o zi întreagă până am găsit ceva similar ca prindere și diametru exterior și cu diametrul interior mai mic, corectat ulterior la strung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 20, 2021 Share Postat Noiembrie 20, 2021 1 oră în urmă, patrick1 a spus: ? Ţi se uzează frâna şi încă mai ai aceeaşi mobră? , nu servesc eu ceunceng! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate