marauder Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 14 ore, foxbat a spus: pare ca e cam "in jos" sau ma insel? niste colegi se plangeau ca pierd banii"crypto-(n)izati in pierdere se iese doar daca e pretul mic cand vinzi...atata timp cat ai monezile dar nu le vinzi nu esti in pierdere (inca)....eu personal as vrea sa mai scada un pic, sa recuperez ce am vandut zilele trecute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 8, 2022 Share Postat Februarie 8, 2022 neata. a luat o " in sus"?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wav3 Postat Februarie 8, 2022 Share Postat Februarie 8, 2022 (editat) Deja pare ca pica. A luat EMA 200 ca rezistenta, pe 15m momentan. Posibil sa fii fost un fake break-out, asa cum se asteapta multi. Sper sa se duca la 29k, acolo unde are support mare. Editat Februarie 8, 2022 de Wav3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 14, 2022 Share Postat Noiembrie 14, 2022 Care ai pierdut si care ai castigat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 14, 2022 Share Postat Noiembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 14, 2023 Autor Share Postat Martie 14, 2023 (editat) La 02.02.2022 la 21:37, DiarM a spus: Sa tot vanda astia in pierdere ca am ce sa cumpar. Btc eth sunt la discount Pai ar fi indicat sa verifici zilele astea... Momentan graficul e pe plus in comparatie cu dolar/euro/rubla Deja economia mondiala e satula de tiparit bani fara acoperire. Inflatia a adus la imposibilitate de plata unele proprietati girate la banca. In momentul in care actiunile gestionate de marii brokerii globali se duc in jos, oamenii schimba banii in aur sau alte bunuri. In cazul Bitcoin valoarea sa a crescut cu 5000$ de la 20.000. in ultimele doua zile! ️ Americans hurry to withdraw their money from One Republic Bank. video_2023-03-14_17-51-28.mp4 Editat Martie 14, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 14, 2023 Share Postat Martie 14, 2023 (editat) @nike am setat automat sa imi cumpere la salariu luna de luna. Vedem la bull run daca iese de o ciorba si o bere Editat Martie 14, 2023 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate