catosp Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Salutare tuturor, Voi incepe in curand cursurile in poligon (Electronicii) si am o nelamurire: Examenul de traseu in oras se face pe un traseu prestabilit? Sau se face ca la cat B, adica pe unde vrea nenea politistu'? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Electronicii,Heliade intre vii,doamna Ghika,torentului,Pantelimon,Ferdinand,Electronicii Cred ca asta e cel mai uzual traseu de examen.Oricum nu prea se pica la traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catosp Postat Februarie 17, 2022 Autor Share Postat Februarie 17, 2022 1 minute ago, mihai c said: Electronicii,Heliade intre vii,doamna Ghika,torentului,Pantelimon,Ferdinand,Electronicii Cred ca asta e cel mai uzual traseu de examen.Oricum nu prea se pica la traseu. Merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Nu cred ca e ceva exact, se dicuta cu politistul inainte, dar nu dureaza mult, zona e libera, instructorul iti mai zice ce sa faci si nu e greu deloc. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Traseele de examen sunt stabilite de politie. Ele sunt deja comunicate scolilor auto/moto. Instructorul stie traseul/traseele de examen alocate si o sa te scoata sa il plimbi pe acolo. La examen politistul alege un traseu si il imparte pe bucati pe care le aloca fiecarui participant la examen care se afla atunci in masina cu el. Adevaratul examen este insa poligonul. Acolo se pica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 1 oră în urmă, Bored Panda a spus: Adevaratul examen este insa poligonul. Acolo se pica. Pai dacă pică poligonul chiar nu merita sa ia permisul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate