Samuraiul 68 Postat Martie 21, 2022 Share Postat Martie 21, 2022 buna ziua .as dori sa stiu si eu daca in bucuresti este un atelier care sa vopseasca casti moto? multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 22, 2022 Admin Share Postat Martie 22, 2022 Poate face asta orice vopsitor auto sau cei care fac airbrush. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Doar că la multe căști scrie în cărticica lor să nu le vopsești și să nu le aplici colante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 23, 2022 Admin Share Postat Martie 23, 2022 Așa este. Eu am făcut airbrush pe un Schuberth și nu a avut nici pe dracu. Am și pus colante pe alta la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Solventii din vopselurile folosite pot afecta (dpdv al producatorului castii) integritatea si proprietatile rasinilor si fibrelor carcasei. In pregatirea pentru vopsire se indeparteaza vopseaua originala prin smirgheluire, putand duce la expunerea in unele zone a materialului carcasei, care apoi poate suferi in contactul cu solventii din compozitia noii vopsele. Eu cred ca e mai mult o forma prin care producatorul nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care modifici ceva la casca, fie si prin vopsire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate