Admin l.u.v Postat Martie 26, 2022 Admin Share Postat Martie 26, 2022 Acum 2 ore, danny_nt a spus: Prima conditie e ca produsul sa fie intact, daca e si sigilat in cutia lui chiar ca nu zice nimeni nimic la returnare Cum poți să-ți dai seama că un produs nu este corespunzător atâta timp cât este sigilat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 Acum 5 ore, l.u.v a spus: Cum poți să-ți dai seama că un produs nu este corespunzător atâta timp cât este sigilat? Daca e sigilat poti sa-l returnezi fara sa zica cineva ceva asta am zis. Daca l-ai desfacut l-ai folosit si vezi ca are probleme deja e alta procedura. Eu am patit ceva de genul cu un ulei castrol si m-am dus cu el la Castrol Romania ca sa-l testeze daca e contrafacut sau nu. Foarte prompti oamenii dar fusese greseala lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 27, 2022 Share Postat Martie 27, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate