TudorD Postat Mai 16, 2022 Share Postat Mai 16, 2022 Salut! Mi-am achizitionat un CB125F (A1) si urmeaza sa fiu programat pentru RAR in 23(luni). Dupa ce termin o sa o duc la inmatriculari. Nu am mai facut asta pana acum si ma intreb oare cat dureaza inmatricularea in jud. Cluj mai ales daca vreau numere preferentiale.-am citit undeva ca nr preferentiale dureaza mai mult si deja fierb de o gramada de timp sa dau si eu o tura asa ca daca dureaza mai mult pot fi scoase ceva numere rosii sau ceva provizoriu?:)- Cred ca trebuia sa scriu in sectiunea de acte dar doar acum am realizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2022 Share Postat Mai 16, 2022 Număr roșu primești pe loc și-ți poți lua pe 3 luni dacă vrei. Timp destul să fie gata actele și numărul definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 la Primarie ai fost sa-ti declari mobra? la Politie la inmatriculari te-ai programat macar?? dupa ce ai predat actele la ghiseu, in cateva zile, o saptamana iti trimit prin posta talonul acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 Acum 18 ore, TudorD a spus: Salut! Mi-am achizitionat un CB125F (A1) si urmeaza sa fiu programat pentru RAR in 23(luni). Dupa ce termin o sa o duc la inmatriculari. Nu am mai facut asta pana acum si ma intreb oare cat dureaza inmatricularea in jud. Cluj mai ales daca vreau numere preferentiale.-am citit undeva ca nr preferentiale dureaza mai mult si deja fierb de o gramada de timp sa dau si eu o tura asa ca daca dureaza mai mult pot fi scoase ceva numere rosii sau ceva provizoriu?:)- Cred ca trebuia sa scriu in sectiunea de acte dar doar acum am realizat www.drpciv.ro Numere rosii poti scoate pe 3 luni cum zicea colegul. Trebuie sa te programezi online pe drpciv.ro, dureaza cam 2 saptamani. Trebuie declarata la finante si impozite, in cadrul primariei si te programezi pt inmatricularea permanenta, tot pe drpciv.ro, dureaza cam 1 luna. Combinatia de numere preferentiale libere le poti verifica tot pe site-ul de mai sus, la sectiunea disponibilitate numar. Defapt toate informatiile le gasesti pe www.drpciv.ro. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorD Postat Mai 18, 2022 Autor Share Postat Mai 18, 2022 16 hours ago, zo10000 said: www.drpciv.ro Numere rosii poti scoate pe 3 luni cum zicea colegul. Trebuie sa te programezi online pe drpciv.ro, dureaza cam 2 saptamani. Trebuie declarata la finante si impozite, in cadrul primariei si te programezi pt inmatricularea permanenta, tot pe drpciv.ro, dureaza cam 1 luna. Combinatia de numere preferentiale libere le poti verifica tot pe site-ul de mai sus, la sectiunea disponibilitate numar. Defapt toate informatiile le gasesti pe www.drpciv.ro. Spor! Multumesc !! Cata birocratie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Mai 18, 2022 Share Postat Mai 18, 2022 Acum 2 ore, TudorD a spus: Multumesc !! Cata birocratie.. Mda. Asa-i la noi, dar macar am mai facut un mic pas in fata cu programarile online. Daca nu vrei sa faci tu toate astea, te duci la un birou de acte, faci o procura si iti rezolva ei toate actele, contra cost, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorD Postat Mai 18, 2022 Autor Share Postat Mai 18, 2022 7 minutes ago, zo10000 said: Mda. Asa-i la noi, dar macar am mai facut un mic pas in fata cu programarile online. Daca nu vrei sa faci tu toate astea, te duci la un birou de acte, faci o procura si iti rezolva ei toate actele, contra cost, desigur. O sa ma gandesc cum procedez. Oricum RAR ul il am in 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate