Djenavar Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Sau dus fermoarele de la geci, am dus la crotorie, sau pus alte fermoare dar sau desfacut dea 2-3 purtare, de unde cumpar fermoare YKK.Am gasit o fabrica in Ro dar ei vand doar la tona si la km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Ai încercat pe emag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 De la SH. Le cumperi cu tot cu Geaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 1, 2022 Autor Share Postat Iunie 1, 2022 M.am uitat pe Emag dar parca nu am incredere ca sunt cea ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 Ykk sunt 'the best',daca e mai lung se scurteaza usor;Emidale nu au Ykk ci marci mai slabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate