bogdan_IS90CID Postat Iunie 20, 2022 Share Postat Iunie 20, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 20, 2022 Share Postat Iunie 20, 2022 Ai desenat o capra pe harta. Una puțin bolnava dar totuși. Când aveam eu moto nu aveam tel cu GPS in timp real și mă bucur. (Opream și mă uitam pe gmaps și vedeam unde sunt) Și cu mașina mi se întâmplă să mă uit la traseu și gata gata să fac accident. Dar hei, poate s eu mai inapt. Agresiva tura, presupun că minim 2 zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Iunie 20, 2022 Autor Share Postat Iunie 20, 2022 (editat) Acum 1 oră, frigider a spus: Ai desenat o capra pe harta. Una puțin bolnava dar totuși. Când aveam eu moto nu aveam tel cu GPS in timp real și mă bucur. (Opream și mă uitam pe gmaps și vedeam unde sunt) Și cu mașina mi se întâmplă să mă uit la traseu și gata gata să fac accident. Dar hei, poate s eu mai inapt. Agresiva tura, presupun că minim 2 zile? 5 zile, GPS strict pentru radare si cazare, fiind legat la freecom. nu sta nimeni cu ochii in el. Editat Iunie 20, 2022 de bogdan_IS90CID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 20, 2022 Share Postat Iunie 20, 2022 1 oră în urmă, bogdan_IS90CID a spus: fiind legat la freecom. nu sta nimeni cu ochii in el. Well played. Chiar și pe "voce" tot as fi tentat să mă uit la el, daca tot e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 E greu sa te uiti la el in mers daca telefonul e in buzunar, asculta la vorba mea frigidere ca stiu exact ce zic :))) @bogdan_IS90CIDbun clipul, buna muzica, buna tura, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 like like! cam tare șaua de fz6, nu ți se pare? felicitări pentru tură! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Am eu o șa confort de vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Salut, cu ce camera ai filmat si cum era montata? Cumva un GoPro cu prinderea de piept? Imi place stabilizarea, de-aia intreb. @SkyWay, nu e asa de tare, am facut 16,000km in 2 ture fara probleme, chiar si 1000 km intr-o zi. Probabil e mai buna una comfort, dar merge si fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Iunie 24, 2022 Autor Share Postat Iunie 24, 2022 Acum 25 minute, AdrianB1 a spus: Salut, cu ce camera ai filmat si cum era montata? Cumva un GoPro cu prinderea de piept? Imi place stabilizarea, de-aia intreb. @SkyWay, nu e asa de tare, am facut 16,000km in 2 ture fara probleme, chiar si 1000 km intr-o zi. Probabil e mai buna una comfort, dar merge si fara. gopro 8 black, prinsa de casca. Este o poza pusa in clip la min 18:05 Acum 5 ore, SkyWay a spus: like like! cam tare șaua de fz6, nu ți se pare? felicitări pentru tură! Putin tare saua, insa costumul a facut diferenta. Pantalonii pe care ii am ajuta mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate