calinaruva Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă La 19.12.2025 la 15:34, SONYC a spus: Incarcator Philips HQ8505, 100% functional Oricat am marit ultima imagine, tot cu vad ce amperaj e la iesrie. Deci 5 volti si cati amperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă La o simpla cautare pe net gasesti: Alimentator / incarcator Philips HQ8505, PSE50253EU Tip:alimentator AC Tensiunea de ieşire:15V Tip tensiune de ieşire:DC Curent max.:0,36A Putere max.:5,4W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinaruva Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Multumesc de sugestie, sincer nu mi-a trecut prin cap si am intrebat pur si simplu. Deci 15 (nu 5) volti si 0,36amperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Exact. Daca am vazut bine este pentru o scula de tuns. Succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate