qAndrei Posted February 1 Share Posted February 1 23 minutes ago, Kagemusha said: Bună ziua, Se donează imprimantă foto compactă Canon SELPHY CP900. Starea este impecabilă, a fost a unuia dintre băieții mei, fiind folosită ocazional, cu ani în urmă. Nu a fost folosită în ultimii 6-7 ani. Vine cu toate accesoriile necesare și pentru moment zace prin casă în cutia în care a sosit de la mama ei. Pentru cei care doresc să vadă detalii extra, puteți verifica aici. Predare personală în Măgurele, Ilfov. Trimit prin curier numai cu achitarea transportului în avans. Dacă este vreun doritor, rog să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Ulterior, contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi cu proxima ocazie. Numai bine! Bună ziua, aș fi eu interesat de ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagemusha Posted February 1 Share Posted February 1 Adjudecat! Rămâne să vedem cum intri în posesie. Numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SONYC Posted February 17 Share Posted February 17 Samsung Keystone 2 Telefonul este nou, n-a fost utilizat niciodata. Poate ii serveste cuiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SONYC Posted March 2 Share Posted March 2 Adaug o boxa portabila. Are cumva un bazait continuu, dar nu interfereaza cu sunetul emis. Pentru segmentul din care face parte, redarea audio e decenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy24 Posted March 8 Share Posted March 8 Salutare, donez una bucata pereche de bocanci TCX Blend WP nr 47. Si carucior copii pana in 15kg Momi Estelle, greutatea lui 7.1 kg, in stare foarte buna. Se pot vedea/proba in Stefan Cel Mare, Bucuresti. 0744.618.999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS Posted March 8 Share Posted March 8 Salut! Eu port 47. Pot să ți-i fur eu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianserban Posted March 9 Share Posted March 9 @Jimmy24, aștept un telefon mâine de la tine asa cum am discutat. Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy24 Posted March 12 Share Posted March 12 La 08.03.2024 la 15:00, AdrianS a spus: Salut! Eu port 47. Pot să ți-i fur eu? Salut, da sigur, inca sunt valabili. Imi cer scuze de raspuns tarziu, nu a venit nici o notificare. Te astept cand poti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandy Posted March 15 Share Posted March 15 La 12.01.2024 la 15:13, Pandy a spus: Donez 4 jante plus cauciucuri (eterne) cu urmatoarele caracteristici. Stare, folosibile. Locatie: Bucuresti, zona Piata Progresul Contact: aici sau mesaj privat Donate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iama Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) Salut, Donez urmatoarele: Cizme moto Diadora, marimea 42. Combinezon de ploaie din doua bucati: Geaca moto Diadora (nu mai am protectiile la ea), marimea probabila M-L (s-a sters eticheta cu marimea): Geaca moto Neowell touring marimea M: Pantaloni piele Dynamic Cruiser marimea 50: Geaca dama Probiker, marimea 38: Pantaloni de vara (fara mesada) Wintex, marimea L: Locatie Bucuresti IOR, si/sau Sibiu. Contact pe privat va rog. Edited March 23 by iama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandu07 Posted March 23 Share Posted March 23 Salutare.vreau eu cizmele și costumul de ploaie.daca nu pe a cerut altcineva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iama Posted March 24 Share Posted March 24 Acum 20 ore, sandu07 a spus: Salutare.vreau eu cizmele și costumul de ploaie.daca nu pe a cerut altcineva ok, cizmele si costumul de ploaie au fost date lui sandu07. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valibogdan Posted March 24 Share Posted March 24 Salut, Iama. Ai mesaj pe privat. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iama Posted March 26 Share Posted March 26 La 24.03.2024 la 18:45, valibogdan a spus: Salut, Iama. Ai mesaj pe privat. Multumesc. Geaca Neowell data la valibogdan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valibogdan Posted March 27 Share Posted March 27 Multumesc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS Posted April 10 Share Posted April 10 La 12.03.2024 la 9:27, Jimmy24 a spus: Salut, da sigur, inca sunt valabili. Imi cer scuze de raspuns tarziu, nu a venit nici o notificare. Te astept cand poti. La marele fix! Mulțam fain, @Jimmy24și @cicloburu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lebada Posted April 15 Share Posted April 15 Manual cb500 3 seturi chei moto nu trimit în țară dar poți trimite curier să ridice eu le împachetez și le predau locația Baia Mare tel 0752580590 Cel mare este rezervat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezaru Posted April 15 Share Posted April 15 Salut....primul set este de transalp? L.as dori eu daca se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SONYC Posted June 3 Share Posted June 3 (edited) Card de memorie Kingston Micro-SD 8GB + adaptorul aferent -> in stare perfecta de functionare Edited June 3 by SONYC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreptor Posted June 3 Share Posted June 3 Salut.geaca albastra probiker si pantonii de vara i as lua eu. Nu pot scrie in privat .. La 23.03.2024 la 15:45, iama a spus: Salut, Donez urmatoarele: Cizme moto Diadora, marimea 42. Combinezon de ploaie din doua bucati: Geaca moto Diadora (nu mai am protectiile la ea), marimea probabila M-L (s-a sters eticheta cu marimea): Geaca moto Neowell touring marimea M: Pantaloni piele Dynamic Cruiser marimea 50: Geaca dama Probiker, marimea 38: Pantaloni de vara (fara mesada) Wintex, marimea L: Locatie Bucuresti IOR, si/sau Sibiu. Contact pe privat va rog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SONYC Posted June 3 Share Posted June 3 Acum 9 ore, SONYC a spus: Card de memorie Kingston Micro-SD 8GB + adaptorul aferent -> in stare perfecta de functionare S-a dat cardul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagemusha Posted June 5 Share Posted June 5 Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy24 Posted June 5 Share Posted June 5 Acum 46 minute, Kagemusha a spus: Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Numai bine! Salut, daca nu au aparut doritori, m ar interesa. Spune mi unde si cand se pot ridica, daca esti in bucuresti. Salutare, ca tot e vara si mai fave omu curatenie. Am una bucata ghete touring Spyke nr 48/ talpic 31-31.5cm. A inceput destul de repede sa se exfolieze "pielea" de pe ele, dar in rest intregi. Ma prins ploaia cu ele de vreo 2 ori si nu m am udat la picioare. Decente pentru cat au costat acum un an. Salutare, ca tot e vara si mai fave omu curatenie. Am una bucata ghete touring Spyke nr 48/ talpic 31-31.5cm. A inceput destul de repede sa se exfolieze "pielea" de pe ele, dar in rest intregi. Ma prins ploaia cu ele de vreo 2 ori si nu m am udat la picioare. Decente pentru cat au costat acum un an. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagemusha Posted June 5 Share Posted June 5 Salut! Ești primul. Măgurele, Ilfov. Se pot ridica oricând. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy24 Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Super, atunci revin eu mai spre seara cu un telefon si ne gasim. Edited June 5 by Jimmy24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts