Ribo Postat August 29, 2022 Share Postat August 29, 2022 On 25.08.2022 at 14:19, Adrian M. said: Pai ce, gata? te-ai lasat de endureala? Rupere prea mare de oase? Eh nu m-am lasat, sunt in recuperare de ligament rupt La anu sper sa o calaresc iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 29, 2022 Share Postat August 29, 2022 43 minutes ago, Kristian K said: Sanatate maxima! Multumesc maestre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat August 29, 2022 Share Postat August 29, 2022 ma uit la pozele postate de voi si ma crucesc cu 5 maini odata !! nu-mi vine sa cred in ce situatii de innamolire se poate ajunge ! Filmuletul cu trickuri de iesit din cacao este genial. Nu numai cei de la enduro ar trebui sa il vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 30, 2022 Share Postat August 30, 2022 Acum 23 ore, Ribo a spus: Eh nu m-am lasat, sunt in recuperare de ligament rupt La anu sper sa o calaresc iar auci Pai...nu ai mai avut o data tot asa? ai comis o la acelasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2022 Share Postat August 30, 2022 53 minutes ago, Adrian M. said: auci Pai...nu ai mai avut o data tot asa? ai comis o la acelasi? La acelasi, acelasi ligament . S-a rupt grefa :)) Intre timp, frumos la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 30, 2022 Share Postat August 30, 2022 (editat) Daa, prima mea namoleala cu un clei parca din lut. A trebuit sa scot aripa din fata ca sa nu se blocheze roata de la aglomerarea de noroi...:) vremuri oarecum...frumoase P.S. eu eram ala in camuflaj, una cu natura :)) Ceilalti, au avut momente copioase datorita mie, macar atat. Editat August 30, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Și a revenit, și eu la fel, mersi de întrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate