kosmanu Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 Salutare bikeri! Vara este spre sfarsite, dar am o idee sa o inchidem oficial cu stil. Este cineva dornic sa facem o mini-intalnire cu motociclete comuniste sau vintage in cadrul unui eveniment in zona Cotroceni, Bucuresti? In cartier se va desfasura un event in perioada 1-2 Octombrie (Bazar de Cotroceni) - puteti da un search pe youtube. A mai fost in vara evenimentul, si a fost foarte dragut, au venit oameni din tot bucurestiul si a fost un super vibe. Eu am o cafenea in zona impreuna cu un prieten (biker si el), si as vrea sa fac un sub-eveniment in fata cafenelei, in care lumea sa vina, sa vada motociclete vintage si sa stam la povesti si cafele. Ar fi ceva doritori? Multumesc, Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 Salut! Mie mi-ar placea sa vin cu un BMW R80 de 32 de ani. Conditia este sa fiu in Bucuresti. Spune-mi te rog despre ce cafenea este vorba... poate mai vin la o cafea intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 3, 2022 Share Postat Septembrie 3, 2022 Salutam initiativa! Am avut si noi o astfel de prppunere cu un an in urma la Quantic. In final ne adunaram cei care am anuntat, adica 4 atase : doua Dnepr si doua M-uri. In cazul in care voi fi in oras voi veni. Sa nu fie seara...stam rau cu curentul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosmanu Postat Septembrie 4, 2022 Autor Share Postat Septembrie 4, 2022 La 02.09.2022 la 23:20, Papa_Bear a spus: Salut! Mie mi-ar placea sa vin cu un BMW R80 de 32 de ani. Conditia este sa fiu in Bucuresti. Spune-mi te rog despre ce cafenea este vorba... poate mai vin la o cafea intre timp... Salutare! Arata foarte bine!! Cafeneaua se numeste NINE BAR Coffee Shop - imi pun numarul de telefon aici si ne putem auzi sau chiar vedea cand se mai incalzeste putin. Cosmin 0744 273 877 La 03.09.2022 la 9:23, m72story a spus: Salutam initiativa! Am avut si noi o astfel de prppunere cu un an in urma la Quantic. In final ne adunaram cei care am anuntat, adica 4 atase : doua Dnepr si doua M-uri. In cazul in care voi fi in oras voi veni. Sa nu fie seara...stam rau cu curentul..... Ar fi deosebit de frumos si asa, dar intr-adevar, vremea e cam deal-breaker.. Eu ma gandeam sa fie pe zi, undeva dimineata-pranz, sa straluceasca mandrele in soare.. Am pus nr de telefon mai sus, hai sa ne auzim zilele ce vin, sa vedem poate facem o gasca rezonabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 4, 2022 Share Postat Septembrie 4, 2022 Momentan nu am nici o vechitura functionala, poate la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 ...tot Bucurestiul e e un vintage super vibe de oameni draguti ,deal-breakeri .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosmanu Postat Septembrie 7, 2022 Autor Share Postat Septembrie 7, 2022 La 06.09.2022 la 10:53, Asimplu a spus: @kosmanu Tineti deschis si in weekend sau doar in timpul saptamanii? Si in weekend, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 25 Septembrie, la Mall Vitan, ne intalnim pt 2 Roti Istorice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate