Mega Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Salut, am un gsx r de 600 2006 , imi pierde antigel dar nu lasa urme si nush de unde ar fii cauza , metionez ca am schimat radiatorul ,racirea o face corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mega Postat Septembrie 25, 2022 Autor Share Postat Septembrie 25, 2022 update, am gasit sub pompa de apa lichid .. dar nu l da jos ... sa fie pompa de apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Daca nu gasesti lichid langa moto verifica si starea uleiului. Sa nu fie garnitura de chiulasa dusa. Succes, mergi la un mecanic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Acum 12 ore, Mega a spus: update, am gasit sub pompa de apa lichid .. dar nu l da jos ... sa fie pompa de apa? Pompa de apă are un orificiu la partea de jos prin care să se scurgă lichidul a.î. să nu ajungă în ulei. Dacă pe acolo curge trebuie reparată sau înlocuită pompă. Mergi la un service/mecanic și nu asculta la toți experții de pe forum că nu o poți repara pe net! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mega Postat Septembrie 26, 2022 Autor Share Postat Septembrie 26, 2022 faza este ca nu scoate fum alb deci nu a intrat in ulei ,asta m am gandit si eu sa fi cedat pompa de apa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Dacă intră lichid de răcire în ulei nu scoate fum alb ci face "ness" în carter. Fum alb dacă lichidul ajunge în camera de ardere. Go to service! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mega Postat Septembrie 26, 2022 Autor Share Postat Septembrie 26, 2022 bine,mersi de informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 27, 2022 Admin Share Postat Septembrie 27, 2022 La 25.09.2022 la 13:45, Mega a spus: nush Ce înseamnă "nush"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate