ianachim Postat Noiembrie 9, 2022 Share Postat Noiembrie 9, 2022 (editat) am scos geaca de ski la aer si am mai gasit ceva marunt asa ca Maine 10.11.2022 plecare la 9.00 buc pitesti curtea de arges vidraru balea lac cartisoara fagaras bv eu ma opresc in bv 120 -140 si limita de bun simt prin sate insa pe transfagarasan ma opresc mai des pentru filmat Editat Noiembrie 9, 2022 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 9, 2022 Share Postat Noiembrie 9, 2022 Neaparat în 2002 vrei. Nu ai gusturi rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 20 minute, Dan Ny a spus: Neaparat în 2002 vrei. Nu ai gusturi rele In sfarsit …unul care citeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 9, 2022 Share Postat Noiembrie 9, 2022 Poponeața de Argeș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 9, 2022 Share Postat Noiembrie 9, 2022 Ha...reparat o mica parte! Drumuri frumoase s-aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 9, 2022 Share Postat Noiembrie 9, 2022 Mai e deschis? E deschis si duminica? Cica ar fi 14 grade duminica pe acolo M-as duce macar cu masina, ca sezonu moto l-am incheiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 35 minute, The Mentalist a spus: Mai e deschis? E deschis si duminica? Cica ar fi 14 grade duminica pe acolo M-as duce macar cu masina, ca sezonu moto l-am incheiat... bombardierule de sezon cald …. la cum este asfaltul pe langa vidraru nu i de jucari ta Acum 1 oră, ENEOS a spus: Poponeața de Argeș am scris poponeata.tea de arges fara tea’ Acum 38 minute, ivan pedala a spus: Ha...reparat o mica parte! Drumuri frumoase s-aveti! sa fie la toti pionierii’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Hai ca am sunat eu la CNADR si cica e deschis. Desi vineri cica da o ninsoare mica...si duminica sus vor fi cam 8 grade. Nu stiu, cred ca nu o iau incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2022 10 grade soare un vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Foarte fain.....Mno, după pozele astea tare mă bate gândul să dau o fugă Duminică, asta dacă nu mă trezesc cu fața la cearceaf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 16 minute, Dan Ny a spus: Foarte fain.....Mno, după pozele astea tare mă bate gândul să dau o fugă Duminică, asta dacă nu mă trezesc cu fața la cearceaf! Maine ninge usor si scad temp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Așa este. Dacă ai rămas în Brașov mâine nu o să fie prea plăcut drumul, dar cred că ai văzut prognoza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 7 minute, Dan Ny a spus: Așa este. Dacă ai rămas în Brașov mâine nu o să fie prea plăcut drumul, dar cred că ai văzut prognoza. Raman pana duminica am si pus husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 Esti nebun? N-au zis aia de prin nush ce club ca s-a inchis sezonul moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 Acum 35 minute, adidas a spus: Esti nebun? N-au zis aia de prin nush ce club ca s-a inchis sezonul moto? Sezonul MOTO s-a închis, nu sezonul ! N-ai vz că Michelinurile pt sunt inscripționate "M+S"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 11, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2022 Acum 1 oră, adidas a spus: Esti nebun? N-au zis aia de prin nush ce club ca s-a inchis sezonul moto? unul dintre motoivele’ pentru care nu am intrat in nici un club …. plec cand vreau … unde vreau IMG_4541.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 14, 2022 Share Postat Noiembrie 14, 2022 Spuneti si voi din timp cand se inchide sezonul, sa nu ne surprinda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate