Mariuszmeu Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 (editat) Poare că nu e cine știe ce motocicleta, dar e a mea și vreau să o protejez cat mai tare . Din acest punct de vedere , am ochit alarma specificata in titlu , kemo m073n , care , la eMag costa dublu 74 lei , in rest e 33 lei , 35.merita, se montează greu ,cum se oprește? Motocicleta o am într-o locație la vreo 25 km. Ce se întâmplă dacă nu sunt acolo sa o opresc, risc sa dărâm bateria ? Multumesc pt eventualele raspunsuri , in avans https://zebe.ro/casa-si-gradina/gospodarie/combaterea-daunatorilor-ro/alarma-pentru-motocicleta-kemo-m073n.html?gclid=Cj0KCQiAyMKbBhD1ARIsANs7rEF1M-jeJ7BTsIy7EsRF9uexaBuy5-MEkE8nYIae_TOzpY0uQpPnDVQaAgFfEALw_wcB Editat Noiembrie 13, 2022 de Mariuszmeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 13, 2022 Admin Share Postat Noiembrie 13, 2022 O alarma moto care în China costa 1 USD nu poate fi decât un gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Mai poți avea surpriza să-ți consume bateria și să vezi distracție după. Caută o alarmă decentă, nu mizerii (e prima dată când văd modelul respectiv). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Aia e o sărăcie de genul cum se băgase la un moment dat obligatoriu la mașini pe vremea lui ceașcă de suna claxonul când legănai mașina! Practic un switch acționat de o greutate montată pe o lamelă elastică. Un gunoi, corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariuszmeu Postat Noiembrie 20, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2022 atunci , altceva ! ce recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate