Kristian Postat August 4 Share Postat August 4 Ce-i aici? Nu era topic de vanzare SuperCub? Ce cauta poze cu Van Van-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 4 Autor Share Postat August 4 1 oră în urmă, Kristian a spus: Ce-i aici? Nu era topic de vanzare SuperCub? Ce cauta poze cu Van Van-uri? Pai daca nu mai ai tu topicul - pun eu:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 4 Share Postat August 4 4 hours ago, foxbat said: Negociez cu grecu'dar cred ca tot Kristian ma rezolva.pacat,nu e o orange. Stau cam 1/3 an in Grecia, am casa acolo de mai bine de 20 ani (in curs de vanzare acum), cam stiu ce vorbesc, cred eu. Nu as cumpara niciodata o masina sau o motocicleta de la un grec, chiar daca mi-e prieten la catarama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Mno,ceva noutati ai @foxbat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 19 Autor Share Postat Septembrie 19 Multe dar nefinalizate. Daca mergea cu B+ deja era bataie:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 La 02.08.2024 la 21:55, foxbat a spus: Unde e topicul lui Kristi?vreai van van! Iaca: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13 Autor Share Postat Noiembrie 13 Gata. Incredibil! 2 ani fara o luna. nu pot sa povestesc cate tiganii am auzit de la cei care au venit sa l vada. Azi a plecat ( cu Kristi ma inteleg eu cand o sa fie mai cald, vedem ). Sa mai zic ca a fost la modul " imi place, da mi cateva poze"). Si uitasem de asta (whatsapp-ul il folosesc mai mult " nu") si seara vad -"imi place. dati-mi contul sa va trimit banii". Credeam ca face misto. EOF. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Mno,te astept sa vii dupa Van Van. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate