Grigore1 Postat Decembrie 30, 2022 Share Postat Decembrie 30, 2022 Salutare! Cit timp moto sta saraca in garaj , as dori sa pun incalzire in sa. Pentru a profita de moment , o sa o duc la Motovis probabil pentru o ameliorare comfort. Am facut exact acelasi lucru acum vreo 5 ani la V strom si am fost foarte multumit , insa am speranta ca lucrurile s au mai imbunatatir .Acum intrebarile sunt: - ce ati folosit , ce recomandati ca generator de caldura ? - ce variante sint mai bine gindite pentru sa din doua piese , pilot si pasager - ce variante de switch stiti , recomandati , intrucit as dori ceva cu trepte putine ( dar nu on/off) si cel mai important sa fie usor si elegant aplicabil / incastrabil / accesibil pe moto. Circuitul o sa fie direct din baterie cu releu pe contact , etc etc etc Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 30, 2022 Admin Share Postat Decembrie 30, 2022 Am avut șei și mânere încălzite la BMW 8 ani. Nu le-am folosit de 3 ori. De ce? Păi iarna oricum ai echipament zdravăn și atunci pur și simplu nu simți căldura prin grosimea mănușilor sau a echipamentului. Sunt bune pe 10-13-14 grade. Dar atunci își fsce treaba echipamentul. O frecție la un picior de lemn din punctul meu de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 30, 2022 Share Postat Decembrie 30, 2022 Manșoanele îmi sunt utile în special pe ploaie sau noaptea, dacă nu mi-am luam mănușile potrivite. Cu șaua încălzită... n-am și nici nu plâng după ea, o grijă în minus dacă vreau acces dedesubt. Confirm spusele lui Luigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate