Grigore1 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Salutare! Cit timp moto sta saraca in garaj , as dori sa pun incalzire in sa. Pentru a profita de moment , o sa o duc la Motovis probabil pentru o ameliorare comfort. Am facut exact acelasi lucru acum vreo 5 ani la V strom si am fost foarte multumit , insa am speranta ca lucrurile s au mai imbunatatir .Acum intrebarile sunt: - ce ati folosit , ce recomandati ca generator de caldura ? - ce variante sint mai bine gindite pentru sa din doua piese , pilot si pasager - ce variante de switch stiti , recomandati , intrucit as dori ceva cu trepte putine ( dar nu on/off) si cel mai important sa fie usor si elegant aplicabil / incastrabil / accesibil pe moto. Circuitul o sa fie direct din baterie cu releu pe contact , etc etc etc Va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin l.u.v Posted December 30, 2022 Admin Share Posted December 30, 2022 Am avut șei și mânere încălzite la BMW 8 ani. Nu le-am folosit de 3 ori. De ce? Păi iarna oricum ai echipament zdravăn și atunci pur și simplu nu simți căldura prin grosimea mănușilor sau a echipamentului. Sunt bune pe 10-13-14 grade. Dar atunci își fsce treaba echipamentul. O frecție la un picior de lemn din punctul meu de vedere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Manșoanele îmi sunt utile în special pe ploaie sau noaptea, dacă nu mi-am luam mănușile potrivite. Cu șaua încălzită... n-am și nici nu plâng după ea, o grijă în minus dacă vreau acces dedesubt. Confirm spusele lui Luigi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts