Dan Bacau Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Salut, as dori si eu un supermoto de A1 in genul unui Husqvarna te 125. As dori sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Pai aia nu e A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 Nu prea se preteaza nici un enduro\supermoto de 125 pentru A1, dezvolta putere putin peste limita categoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 3 hours ago, Dan Bacau said: Salut, as dori si eu un supermoto de A1 in genul unui Husqvarna te 125. As dori sugestii Fii mai precis. Vrei enduro modificat pentru stradă sau SM de fabrică? Din prima categorie cred că majoritatea sunt ilegale pentru A1 (prea multă putere sau/și un raport kW/greutate prea mare), multe sunt 2t, cu revizie la ore, etc. În a 2-a categorie ai modele gândite pentru stradă, legale pentru A1: Aprilia SX 125, Derbi Senda 125SM, Yamaha WR 125X, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Bacau Postat Ianuarie 15, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2023 5 minutes ago, PzKpfW said: Fii mai precis. Vrei enduro modificat pentru stradă sau SM de fabrică? Din prima categorie cred că majoritatea sunt ilegale pentru A1 (prea multă putere sau/și un raport kW/greutate prea mare), multe sunt 2t, cu revizie la ore, etc. În a 2-a categorie ai modele gândite pentru stradă, legale pentru A1: Aprilia SX 125, Derbi Senda 125SM, Yamaha WR 125X, etc. Salut, eu as fi dorit un enduro modificat pentru strada iar singura optiune este Husaberg TE 125 dar nu stiu daca este bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 15, 2023 Share Postat Ianuarie 15, 2023 (editat) Depinde de cine a fost modificat și cât de bine a fost făcută conversia. Pentru o conversie serioasă ai nevoie de roți, arcuri, frână față (disc, etrier, pompă). Iar pentru mers pe stradă mai ai nevoie de oglinzi, semnale, suport de număr. Pe lângă asta, cum spuneam, un enduro vine cu revizii la ore de funcționare. Dacă nu-ți place să șurubărești sau nu te pricepi, te-aș sfătui să nu te complici cu așa ceva, mai ales ca începător și să-ți iei ceva SM de fabrică. Dar faci cum vrei. Editat Ianuarie 15, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Bacau Postat Ianuarie 15, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2023 Ok, multumesc de pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Ianuarie 18, 2023 Share Postat Ianuarie 18, 2023 Salut, Uita-te la Aprilia SX125, respectiv RX125.... Eu as lua RX si un set de roti de supermoto... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate