b_robert87 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Un biker gonea pe coasta Californiei Un biker gonea pe coasta Californiei, cand cerul se intuneca subit si auzi o voce bubuitoare: - Deoarece ai INCERCAT sa-mi fi credincios in toate cele, iti voi acorda o dorinta, caci eu sunt Dumnezeul tau! Se opreste bikerul si spune: - Doamne, fa-mi un pod pana in Hawaii ca sa pot merge acolo cu motorul meu cand am chef. Dumnezeu: - Se poate face, dar nu pot justifica dorintele tale lumesti, mai bine gandeste-te putin si cere-mi ceva care sa-mi aduca si mie glorie eterna, si tie satisfactie spirituala! Se gandeste bikerul indelung si intr-un sfarsit spune: - Doamne, as vrea sa inteleg femeile. Vreau sa stiu ce simt ele cu adevarat, vreau sa stiu cum sa fac o femeie cu adevarat fericita. … Dupa o tacere indelungata, Dumnezeu raspunde: - Vrei podul cu 2 sau 4 benzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 nu blocati rotile masinilor la doamneleeee https://www.facebook.com/photo.php?v=685210048175732 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 da' ai vazut ce comentarii de soi pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 da' ai vazut ce comentarii de soi pe acolo? mda... bleahhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Georgica tata, mi-a sarit laptopul din poala, cred ca ai incurcat sectiunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 https://www.facebook.com/iubarezzu.lu.aly am crezut ca sunt trucate specimenele de pe FB, dar uite ca am dat si eu peste unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 it's no longer funny, si tu ai gresit sectiunea!...or maybe it's just me, ca eu cand trec prin sate, am asa...ca o stare de excitatie continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 https://www.facebook.com/iubarezzu.lu.aly am crezut ca sunt trucate specimenele de pe FB, dar uite ca am dat si eu peste unul urmariti putin pozele si comentariile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 (editat) ai vazut ca are si o poza in care face semnul asta hahahhaha...e unul care comenteaza pe acolo, il cheama danila alexandru si am si eu un prieten punkist cu numele asta. sa-mi stea inima-n loc... Editat Iunie 22, 2014 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 52145f1940485_original.jpg A iesit din porumb ca sa faca poza cu tractorul ...a urmat un fu tai dupa sedinta foto , la umbra tractorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 pe modelul: ce-ai fa-n san, hai fa-n fan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Secretara cu directorul in pat:- Ati bagat-o?- Oho, e demult acolo!- Vai, ce mare e!!!!Se intalnesc doi amici:- Ce ai, de esti asa trist?- Is bolnav, nici un medic nu poate sa ma ajute… fac pipi pe mine in pat.- Incearca sa te duci la psiholog.Se intalnesc peste doua saptamani:- Ei, ai rezolvat problema?- Da, acum o fac cu mandrie.Noapte, frig, ploua cu galeata.Suna cineva la usa. Iese Paul si o vede pe soacra-sa uda leoarca in fata usii.- Da’ ce ai mama soacra, de ce stai in ploaie, vrei sa racesti?Du-te repede acasa.Sotia catre sot:- Iubitule, daca iau permisul de conducere, ce masina imi cumperi?- Whirlpool… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 A iesit din porumb ca sa faca poza cu tractorul ...a urmat un fu tai dupa sedinta foto , la umbra tractorului. tin minte ca aveam unu in sat *tractorist) care ca s-o futa pe una, a dat cu plugul de vreo 3 ori sa faca un sant unde s-o ascunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Sotia catre sot: - Iubitule, daca iau permisul de conducere, ce masina imi cumperi? - Whirlpool… =)) prea tare asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 tin minte ca aveam unu in sat *tractorist) care ca s-o futa pe una, a dat cu plugul de vreo 3 ori sa faca un sant unde s-o ascunda. da de ce ma, a omorat-o dupa aia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 da de ce ma, a omorat-o dupa aia?! nu. nu aveau unde sa se "palmeze" ca erau la colectiv si se vedea in zare. dar, un coleg de pe tractor a zis ca tot a vazut un curr alb deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 - Buna ziua. Am venit sa cer mana fiicei dumneavoastra. - Care din ele, cea mare sau cea mica ? - Cum, dar nu le are la fel ? De ce sunt atatea ONG-uri impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele ?Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 sa ne traiesti !! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 52146a9f9960c.jpg Singura explicatie este ca nu a mai iesit din ei de vreo cativa ani...sau au fost cusuti pe ea...altfel cum dracu pui chestia aia mica pe chestia aia mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Nu s-a hotarat care frana e cea mai buna, asa ca si le-a luat pe toate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate