m72story Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Candva in iulie...la inceput, undeva la munte cel mai probabil Cabana Voina, mergem 4 Sinsonuri si un RT. Sunt asteptate si alte DDR-iste ca an de fabricatie pana in 1970...deci doar crema. Nu ne intereseaza Nipre, Urale, ETZ-uri si alte contemporane. Nu ne intereseaza platforme si alte moduri de a drege busuiocul. Nu se da nimic din partea casei doar o strangere de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Are parțial legătură cu subiectul topicului și sper să mă ierte inițiatorul pentru abatere. Mi s-a făcut dor de DDR-iste (pe vremuri, cunoșteam o fată din Zschopau și mă umplea de prospecte după care băleam abundent. După prospecte, nu după fată) Așa că am căutam să văd dacă există un muzeu ...și, evident, există unul în Berlin. Nu l-am vizitat, dar sper să am vreodată ocazia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Februarie 15, 2023 Autor Share Postat Februarie 15, 2023 Din propria experienta stiu ca in 2004 era unul in Dresda in.centrul orasului. L-am vizitatDin propria experienta stiu ca in 2004 era unul in Dresda in.centrul de vreo cinci ori si stiu ca aveau expuse toate productiile DDR-iste, inclusiv niste ES-uri militare, BK-uri si EMW-uri Fratii Teodoresti in actiune undeva in 1953 1963 eroare de taste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 20, 2023 Autor Share Postat Martie 20, 2023 Am constatat un joc la boltul antibasculare a grupului cardanic. Reparatia s-a efectuat prin majorare cu un alezor pentru eliminare ovalitate si bucsare cu un ghid de supapa bronz In acest sfarsit de saptamana am testat deplasarea cu grupul de solo. Rezultatele au fost incurajatoare. Atasul este gol, greutatea totala a sa este de 45-50kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 2 hours ago, m72story said: Am constatat un joc la boltul antibasculare a grupului cardanic. Reparatia s-a efectuat prin majorare cu un alezor pentru eliminare ovalitate si bucsare cu un ghid de supapa bronz M-am lovit si eu de problema asta, am rezolvat-o facand un con piulitei iar cand strangeam se centra automat fara sa mai prinda joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Mai 14, 2023 Autor Share Postat Mai 14, 2023 Antrenamentele au inceput. La 85 la ora se cam strange pistonul in cilindru, testul a fost facut cu pasager in atas, grup in versiune solo. Am desfacut sa ved urmele de frecare, erau pe fusta desigur , au fost corectate la pila chinezeasca varianta anilor 80) si apoi slaif de smirghel. Am retras putin avansul si am mai pus un jigler majorat pe main jet la pz30 in vederea coborarii temperaturii din camera de ardere. Daca aveam gimp.ii adaptam o pipa de ulei in baza cilindrului care arunca direct pe piston in PMI. Sunt dotate cu valva si deschid doar cand debitul este suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate