Boghe Postat Februarie 24, 2023 Share Postat Februarie 24, 2023 Salutare, va cer ajutorul in legatura cu o Honda CBR F3 1998, problemele au aparut dupa o plimbare cand motorul era supraincalzit si efectiv se auzea cum clocotea apa il el. Am fost la service sa vad daca e termocupla sau ventilatorul problema, dar surpriza ca pe instalatia de racire era plin de ulei combinat cu antigel. Termocupla si ventilatorul mergeau dar nu mai primeau semnal din cauza ca era mazga pe instalatie. Apoi in cautarea problemei mecanicul a gasit urmatoarea compresie: 1:30; 2:60; 3:120; 4:125 si concluzia ca e compromis si nu are rost sa mai bag bani in el. Din placerea de a mesterii il desfac in parcare ca oricum nu mai am ce sa stric dar ma gandesc ca poate totusi ii dau de capat. Aveti vreo sugestie? Eu ma gandeam sa incep cu termoflotul si apoi garnitura de chiulasa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 Nu planezi chiulasa, dacă tot ai fiert motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boghe Postat Februarie 25, 2023 Autor Share Postat Februarie 25, 2023 (editat) Acum 14 minute, Lucian_M a spus: Nu planezi chiulasa, dacă tot ai fiert motorul? Ba da ba da, intra la partea cu garnitura de chiulasa Am uitat sa mentionez mai sus ca mecanicul a zis ca ar putea fi si o fisura in bloc Editat Februarie 25, 2023 de Boghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 Am întrebat, că mulți nu dau câteva sute de lei pe o planare + test etanșeitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boghe Postat Februarie 25, 2023 Autor Share Postat Februarie 25, 2023 (editat) La test nu m-am gandit, ar trebui sa se poata face impreuna cu planarea in acelasi loc, nu? Editat Februarie 25, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 Da, așa e pe la mine in zonă (mecanicul auto de lângă mine trimite chiulase la planat și face meșterul inclusiv test de etanșeitate). Îmi zicea ceva de 700 lei, nu știu dacă e mult sau puțin. Te rog, nu mai cita mesajul anterior! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boghe Postat Februarie 25, 2023 Autor Share Postat Februarie 25, 2023 Am inteles, atunci iau in calcul si testul, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 Acum 12 ore, Lucian_M a spus: 700 lei Poate cu tot cu rectificat supape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2023 Share Postat Februarie 25, 2023 Probabil, că arăta că nouă după intervenție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Februarie 28, 2023 Share Postat Februarie 28, 2023 (editat) compresia este practic zero.... nu e de la garnitura de chiulasă, nici de la fisură în bloc... supapele nu pot fi duse toate, probabil segmenți, pistoane dacă ai „fiert-o” s-au decălit segmenții Editat Februarie 28, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 28, 2023 Share Postat Februarie 28, 2023 La 25.02.2023 la 1:17, Boghe a spus: Din placerea de a mesterii il desfac in parcare ca oricum nu mai am ce sa stric dar ma gandesc ca poate totusi ii dau de capat. Mai bine stai linistit, daca mecanicul te-a sfatuit sa nu mai bagi bani in el ce te face sa crezi ca-i dai de cap intr-o parcare? Vei baga bani si vei munci aiurea iar rezultatul im mod sigur va fi unul discutabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate