Barbumihaieugen Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 Salutare! Am o yamaha fz6 din 2005 cu o evacuare Leo vince sbk. Mi s au furat silencerele și am tot cautat altele, dar fără succes. Cele de pe aliexpress sunt o porcărie, îmi îneacă motorul, mi se oprește după o cursa mai lunga, probabil de la acumularea de gaze. 48 de mm ar trebui sa a8ba, cu gatul îndoit, o sa atașez doua poze pentru orientare. Dacă are cineva și îl încurcă, îmi poate scrie oricând :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 Acum 19 minute, Barbumihaieugen a spus: îmi îneacă motorul, mi se oprește după o cursa mai lunga Astea sunt simptome de TPS, defect cunoscut la FZ6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 15, 2023 Admin Share Postat Aprilie 15, 2023 Nu mai pune prostiile alea! Un amic a distrus un motor se ZX10R cu niște DB Killere luate de pe OLX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 (editat) La 15.04.2023 la 13:44, Barbumihaieugen a spus: Salutare! Am o yamaha fz6 din 2005 cu o evacuare Leo vince sbk. Mi s au furat silencerele și am tot cautat altele, dar fără succes. Cele de pe aliexpress sunt o porcărie, îmi îneacă motorul, mi se oprește după o cursa mai lunga, probabil de la acumularea de gaze. 48 de mm ar trebui sa a8ba, cu gatul îndoit, o sa atașez doua poze pentru orientare. Dacă are cineva și îl încurcă, îmi poate scrie oricând :))) salut, gasesti aici toate modelele originale de silencere LeoVince : https://motomike.ro/ro3/category/10805030200/ Iti selectezi tipul motoclicletei, apoi te duci la Evacuare » Accesorii » DB-Killer Editat Aprilie 17, 2023 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbumihaieugen Postat Aprilie 17, 2023 Autor Share Postat Aprilie 17, 2023 On 4/15/2023 at 2:04 PM, ENEOS said: Astea sunt simptome de TPS, defect cunoscut la FZ6. O sa verific și asta, am cautat pe internet și cel mai probabil ai dreptate. Mersi mult! 3 minutes ago, christian said: salut, gasesti aici toate modelele originale de silencere LeoVince : https://motomike.ro/ro3/category/10805030200/ Iti selectezi tipul motoclicletei, apoi te duci la Evacuare » Accesorii » DB-Killer Saru'mana mult! Sa îți deie Dumnezeu sănătate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 Acum 17 minute, Barbumihaieugen a spus: O sa verific și asta, am cautat pe internet și cel mai probabil ai dreptate. Mersi mult! Saru'mana mult! Sa îți deie Dumnezeu sănătate sa cresti mare! sa fim toti sanatosi zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 Acum 34 minute, Barbumihaieugen a spus: O sa verific și asta Greu de verificat! Eu am avut buba cu TPS la FZ6 al meu și testul ăla cu numerele afișate pe bord ieșea perfect de fiecare dată... Doar că după 15-20 min de funcționare începea să se oprească la ralanti și mergea cu amestec vădit bogat - strategia lui pește, dacă TPS dă x rateuri intră pe o hartă cu amestec bogat, similar cu cea pt motor rece, chipurile ca să nu topească pistoane, deși având senzor MAP, semnal de turație și sondă "lambada" ECU ar putea funcționa bine mersi cu un amestec mai corect. De, erau și ei la începutul alimentării cu injecție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnysv Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 La 15.04.2023 la 13:44, Barbumihaieugen a spus: Salutare! Am o yamaha fz6 din 2005 cu o evacuare Leo vince sbk. Mi s au furat silencerele și am tot cautat altele, dar fără succes. Cele de pe aliexpress sunt o porcărie, îmi îneacă motorul, mi se oprește după o cursa mai lunga, probabil de la acumularea de gaze. 48 de mm ar trebui sa a8ba, cu gatul îndoit, o sa atașez doua poze pentru orientare. Dacă are cineva și îl încurcă, îmi poate scrie oricând :))) La 15.04.2023 la 13:44, Barbumihaieugen a spus: Salutare! Am o yamaha fz6 din 2005 cu o evacuare Leo vince sbk. Mi s au furat silencerele și am tot cautat altele, dar fără succes. Cele de pe aliexpress sunt o porcărie, îmi îneacă motorul, mi se oprește după o cursa mai lunga, probabil de la acumularea de gaze. 48 de mm ar trebui sa a8ba, cu gatul îndoit, o sa atașez doua poze pentru orientare. Dacă are cineva și îl încurcă, îmi poate scrie oricând :))) Salut,la ce preț se vinde o asemenea evacuare sh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbumihaieugen Postat Aprilie 27, 2023 Autor Share Postat Aprilie 27, 2023 14 minutes ago, johnnysv said: Salut,la ce preț se vinde o asemenea evacuare sh? Salut! Eu am luat motocicleta cu tot cu evacuare. Cred ca undeva la 250-300€, poate și mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnysv Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 On 4/27/2023 at 9:50 PM, Barbumihaieugen said: Salut! Eu am luat motocicleta cu tot cu evacuare. Cred ca undeva la 250-300€, poate și mai ieftin Am o evacuare așa de vânzare și nu știam ce preț au,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyzxz2 Postat Decembrie 10, 2023 Share Postat Decembrie 10, 2023 On 4/28/2023 at 11:52 PM, johnnysv said: Am o evacuare așa de vânzare și nu știam ce preț au,mersi Salut, mai ai cumva evacuarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 10, 2023 Share Postat Decembrie 10, 2023 (editat) La 15.04.2023 la 14:09, l.u.v a spus: Nu mai pune prostiile alea! Un amic a distrus un motor se ZX10R cu niște DB Killere luate de pe OLX. Este unul prin Iași care confecționează așa ceva și jură că sunt "ca originale". Face inclusiv tobe. Editat Decembrie 10, 2023 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate