XaeL Postat Aprilie 30, 2023 Share Postat Aprilie 30, 2023 Are cineva vreun plan pentru azi? Cu plecare din București, pe la ora 10.30-12.00 si întoarcere pana la ora 19 (tot in București ofc). Daca nu, vrea cineva sa facem un plan? Mers decent, ca la prima tura dupa iarna. Deci maxim 3-3,5 ore dus pe google maps, ca reper grosier. UPDATE. Plec spre Brașov/ Poiana pe Valea Prahovei, in vreo 15-30 minute. E si Flower-Power (acolo deja) Cine mai vrea, da un semn si ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2023 Share Postat Aprilie 30, 2023 Am ajuns acasa, eu nu te-am zărit pe drum..am prins și o ploicica..friguț la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 30, 2023 Autor Share Postat Aprilie 30, 2023 @Flower-Power acum am ajuns si eu acasă. De, daca tu ai vrut sa fii premianta, sa ajungi prima... Te-am luat la ploicici in schimb. Am incasat trei :(((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 30, 2023 Share Postat Aprilie 30, 2023 Deci cine se udă mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 1, 2023 Autor Share Postat Mai 1, 2023 9 hours ago, ENEOS said: Deci cine se udă mai bine? Macar ai depășit glumele cu copaci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 1, 2023 Share Postat Mai 1, 2023 De alea nu scapi, nu degeaba ai trecut îmbrățișători de copaci la profil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate