Pisica Andrei Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Am la scuter faza scurta 55w H7 si la faza lunga 2 becuri 35w H4 Ambele faze abia bat noaptea si nu stiu de care becuri sa cumpar ca sa fie potrivite Am acumulator de 12V6Ah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Acum 2 ore, Pisica Andrei a spus: Am la scuter faza scurta 55w H7 si la faza lunga 2 becuri 35w H4 Ambele faze abia bat noaptea si nu stiu de care becuri sa cumpar ca sa fie potrivite Am acumulator de 12V6Ah Ce înseamnă "abia bat": violență conjugală, noaptea toate pisicile sunt negre, să-mi sară ochii din cap/haoleo nu mai văd? Te-ai gândit la o problemă banală: reglajul lor? Că poate se uită după ciori (haoleo vine CNA și te ia pe sus)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Poți să pui și farul din Alexandria dacă generatorul tău nu furnizează curent suficient! Nu spui ce fel de scuter e, dar bănuiesc că unul la care luminile sunt alimentate direct de generator și nu din baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Acum 11 ore, ENEOS a spus: Poți să pui și farul din Alexandria dacă generatorul tău nu furnizează curent suficient! Nu spui ce fel de scuter e, dar bănuiesc că unul la care luminile sunt alimentate direct de generator și nu din baterie. La pariu că o să caute pe goagăl "cum să montezi pe scuter farul din Alexandria"...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 La pariu ca nici macar n-o sa citeasca raspunsurile, daramite sa mai si scrie ceva p-aici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Pune si tu pe casca o lanterna frontala si ai rezolvat problema ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate