Sari la conținut

Postări Recomandate

as prefera si trasee de off road cu view mai fain. ca pe coasta marii Negre am fost cap coada pe asfalt cand am fost in Tajikistan. 

Ca off mai saltaret cu pasagerul am facut Strategica - Curmatura Oltetului, am facut portiunea de la Teth la Prekal (Albania). cat de cat ma descurc pe off cu kg astea multe :).

Din ce zici pare care Capadochia - Adana e unul din trasee de mers pe off. 

La canionul Kemaliye ati fost? ar fi la ~450km de Capadochia?

Editat de ioio_viola
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dacă ești ok cu Strategica și Teth, cred că poți face cam orice din TET Turcia, mai puțin Taşdurmaz (are @vrajitoru un video mai pe larg cu porțiunea aia: https://www.youtube.com/watch?v=rTu89R77Etw)

partea care mi-a plăcut cel mai mult a fost secțiunea dintre Cappadocia și Adana. parcă trackurile 10 și 11 din TET. dacă te bagi, vezi cum îți calculezi benzina, că noi nu am calculat foarte bine și am ajuns în niște situații interesante.

32 minutes ago, ioio_viola said:

La canionul Kemaliye ati fost? ar fi la ~450km de Capadochia?

am fost și la Kemaliye, foarte mișto, dar era surpat drumul și se putea face doar o porțiune relativ mică din el. recomand să intri în canion dinspre orașul Kemaliye. e mai scurt drumul de off, dar e spectaculos.

On 7/28/2023 at 11:59 PM, bursyllac said:

17.thumb.jpeg.689f7f0f7ce2d99d82ba5b13e2eca924.jpeg     18.thumb.jpeg.6e68d5821b2fc441c403e5470e9bab04.jpeg 

astea sunt de la canionul de lângă Kemaliye

dpdv al dificultății, cel mai greu a fost o porțiune cu ceva grohotiș scurs la vale. 

În video-ul ăsta: https://youtu.be/K-w_b8Vv9OA, la următorii timpi ai cam ce e mai greu:

0:55, 2:03, 6:14. deci aș zice că nu e nimic de speriat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri