vik55 Postat Septembrie 27, 2023 Share Postat Septembrie 27, 2023 Sal. Are chef cineva de o tura 4 / 500 Km . Deocamdata nu mi-am propus niciun traseu . Deschis la variante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 27, 2023 Share Postat Septembrie 27, 2023 Am fost noi duminica trecută București -Siriu - Sf Gheorghe (sa mancam)- Săcele - Cheia - București...400 și ceva de km.. Ma bagam la un traseu dar nu sunt acasă in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2023 Share Postat Septembrie 28, 2023 +1. ceva cu vedere la mare( bg)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Share Postat Septembrie 28, 2023 DE ce NU,,,,, zi o vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2023 Share Postat Septembrie 28, 2023 hai ca zic sa vaz cum ma orientez. @ENEOS - tu ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Share Postat Septembrie 28, 2023 O Shabla poate mai prindem o baie si un peste bun acolo sus la terasa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2023 Share Postat Septembrie 28, 2023 asa , asa ca bine zici sa si dormim pana duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Share Postat Septembrie 28, 2023 Cum adica sa dormim ,,,,,,,Ti-ai schimbat orientarea ??? Eu seara ma intorc , daca vrei poti ramane . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2023 Share Postat Septembrie 28, 2023 Asta intrebam despre orientare..ehe..e mult de vorbit. DAr nu te speria, nu esti genul meu.:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Share Postat Septembrie 28, 2023 Haide Alex zi da sau ba ce ti-ai cusut buzunarele nu mai dai si tu o kamenitza ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2023 Share Postat Septembrie 28, 2023 dau dau. Stai bre sa se faca maine:). Vaz si eu cum /cand/cat :). Eu as ramane peste noapte ca ziua i scurta dar vedem:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2023 Share Postat Septembrie 28, 2023 Acum 10 ore, vik55 a spus: Haide Alex zi da sau ba ce ti-ai cusut buzunarele nu mai dai si tu o kamenitza ,,,, deci daca da o bere … ramaneti peste noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 29, 2023 Autor Share Postat Septembrie 29, 2023 Da da Foxu-ul este tare pe tastatura ,,, cred ca voi baga maine un drum pana la manastirea Polovragi > Buc > Pitesti pe Dn 7 > Horezu > Polovragi > retur . Daca este cineva interesat eu la 9 sunt la OMV-ul Chitila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 sa traiesti. ho bre, ca nu suntem toti liberi ca tine. eu maine ba(n)g o A2- Ostrov - Bg - Balcick - Shabla - retur. na! ianachime - hia cu scuterul dar sa nu m'alergi! ( cu ala de 300 zic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 Dacă vine @ianachim cu scutecu' să-mi ziceți să iau șufa la mine să-l tractez! Așa poa să-și aducă aminte ce e aia 🏍. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 29, 2023 Autor Share Postat Septembrie 29, 2023 De unde pleci si la ce ora poate ma rasucesc . * In caz ca ramai fara motorina sa te aduc acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Dacă vine @ianachim cu scutecu' să-mi ziceți să iau șufa la mine să-l tractez! Așa poa să-și aducă aminte ce e aia 🏍. pe vremea mea se zicea fufa Acum 2 ore, vik55 a spus: De unde pleci si la ce ora poate ma rasucesc . * In caz ca ramai fara motorina sa te aduc acasa bre incerc pe la 7 sa plec din Ilfov. (caut mandra si pe aici cica's bune rau). deci pe A2 o sa fiu pe la 7:45. dar vezi ca vin cu EV-ul , merge cu curent nu cu motorina:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 Acum 2 minute, foxbat a spus: pe vremea mea se zicea fufa Nu sunt impresar cu solzi, deci cel mult de șufă poate fi vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 29, 2023 Autor Share Postat Septembrie 29, 2023 Bine bre m-am lamurit raman pe varianta mea , drum bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 (editat) Acum 15 minute, vik55 a spus: ... Daca ajungi in Gorj, vezi ca ai mai multe manifestari organizate in localitati apropiate din zona nordica a judetului si ar fi pacat sa ratezi un tocan de oaie la Novaci, o piftie si sarmale calde la Pestisani, ori o parada retro de automobile la Targu-Jiu, duminica la amiaza! Editat Septembrie 29, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 29, 2023 Autor Share Postat Septembrie 29, 2023 Multam man pt. info . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2023 Share Postat Septembrie 30, 2023 La 29.09.2023 la 18:55, foxbat a spus: pe vremea mea se zicea fufa bre incerc pe la 7 sa plec din Ilfov. (caut mandra si pe aici cica's bune rau). deci pe A2 o sa fiu pe la 7:45. dar vezi ca vin cu EV-ul , merge cu curent nu cu motorina:) si eu tot pe 2 roti dar pe alt fus…. orar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 1, 2023 Share Postat Octombrie 1, 2023 sa ti traiasca ..fusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2023 Share Postat Octombrie 1, 2023 Acum 5 ore, foxbat a spus: sa ti traiasca ..fusul AMIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate