Reut Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 Am cumparat instalatia electrică noua,am montat-o si am constatat ca nu am scanteie.daca i schimb CDI-ul cu altul da scanteie cateva secunde si se opreste.Ce poate sa aibe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 raspunsul e in titlu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 (editat) Banuiesc ca si instalatia electrica e tot China. Poti sa cumperi si atv nou China si sa patesti la fel. Poti sa cumperi si trei chinezi si sa patesti la fel. Poti sa cumperi si trei chinezoaice si sa patesti la fel. (Desi aici mai depinde si de tine). Poti sa cumperi si un amnar chinezesc si sa patesti la fel, culmea! Deci raspuns final: China! Editat Decembrie 27, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 stai sa vezi acum ca vine fermecatu' ala si iti spune despre kakakove si ce apogeu al tehnologiei este. reising meid in ciaina, lucse! altu' moare si asa n-are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 28, 2023 Share Postat Decembrie 28, 2023 Are melodii instalatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Decembrie 28, 2023 Share Postat Decembrie 28, 2023 Instalația este cu lumini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 29, 2023 Share Postat Decembrie 29, 2023 On 12/27/2023 at 4:05 PM, Reut said: Am cumparat instalatia electrică noua,am montat-o si am constatat ca nu am scanteie.daca i schimb CDI-ul cu altul da scanteie cateva secunde si se opreste.Ce poate sa aibe? Masoara daca vine curent de la motor si dupa aia mai vedem ce putem diagnostica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate