hunter86 Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Salut colegi! Acum cateva luni bune era moto asta la vanzare pe olx. Am salvat pozele dar intre timp am formatat hdd si am uitat sa le salvez iar pe olx moto a fost vandut deci a disparut si anuntul. Ideea e ca mi s-a pus pata grav de tot sa imi fac moto rosu cu alb si modelul ala imi placea cel mai mult. Poate stie cineva ceva moto asta si mai far rost macar de o poza lateral va dau o bere! O lada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Google e prietenul tău, nu cred că nu găsești o 🏍 cu o schemă de culori pe gustul tău dacă nu chiar pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter86 Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 Acum 5 minute, ENEOS a spus: Google e prietenul tău, nu cred că nu găsești o 🏍 cu o schemă de culori pe gustul tău dacă nu chiar pe asta. Am cautat de mi-au sarit ochii dar nu gasesc decat dealea mai complicate de nu pot sa le fac. Asta era mai simplu si exact ce imi doream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Pare că este "custom made". Schemele originale sunt diferite. Poți să mai cauți pe Google cu Suzuki GSX R1000 K1 Fairing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter86 Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 1 oră în urmă, pierrotlefou a spus: Pare că este "custom made". Schemele originale sunt diferite. Poți să mai cauți pe Google cu Suzuki GSX R1000 K1 Fairing Am cautat si asa...nimic:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Acum 8 ore, hunter86 a spus: Am cautat si asa...nimic:( Eu am emis ipoteza ca sunt custom made. Deci nu ai cum sa le gasesti. Ti-am sugerat sa cauti cu acel set de date ca poate gasesti ceva mai apropiat sau care sa-ti placa la fel de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Eu zic ca cu putina imaginatie si cateva incercari gasesti o combinatie de alb-rosu potrivita. In poza se vad niste dungi albe pe carene si rezervor…..cu putin simt artistic iese ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter86 Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 Am gasit moto! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Acum 14 minute, hunter86 a spus: Am gasit moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter86 Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 Acum 25 minute, ENEOS a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 (editat) Care a fost soluția magică? Editat Ianuarie 24 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter86 Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 Acum 31 minute, pierrotlefou a spus: Care a fost soluția magică? Join motociclism.ro pe facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 La 23.01.2024 la 21:44, hunter86 a spus: …….. Poate stie cineva ceva moto asta si mai far rost macar de o poza lateral va dau o bere! O lada Feisbuc ne a suflat si lada de bere ,nu se multumeste cu meleoanele de dolari. Ps:arata misto motorul in combinatia aia de culori. Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Acum 11 ore, hunter86 a spus: Join motociclism.ro pe facebook Bien joué. Este pentru cei care "are" kont pe feisbuc. Nu e cazul meu Acum te poti apuca de colorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter86 Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 Acum 17 ore, ALEX-CRUISER a spus: Feisbuc ne a suflat si lada de bere ,nu se multumeste cu meleoanele de dolari. Ps:arata misto motorul in combinatia aia de culori. Spor la treaba. Multam fain! Acum 8 ore, pierrotlefou a spus: Bien joué. Este pentru cei care "are" kont pe feisbuc. Nu e cazul meu Acum te poti apuca de colorat Mersi colegu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate