Ignatmadalin Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 (editat) Salutare! Am un moped electric cumparat recent , iar astazi cand am vrut sa ies cu el si am observat ca luminile semnalizarile si claxonul nu mai functioneaza , stie cineva ce ar putea fi ? Editat Martie 29 de Ignatmadalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 S-a terminat bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ignatmadalin Postat Martie 29 Autor Share Postat Martie 29 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: S-a terminat bateria. El inca merge , nu are treaba bateria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 8 hours ago, Ignatmadalin said: Salutare! Am un moped electric cumparat recent , iar astazi cand am vrut sa ies cu el si am observat ca luminile semnalizarile si claxonul nu mai functioneaza , stie cineva ce ar putea fi ? O siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ignatmadalin Postat Martie 30 Autor Share Postat Martie 30 Acum 6 ore, The Flying Dutchman a spus: O siguranta. Am fost la un service si am descoperit ca releul de la semnalizari e defect , de la el se poate inchide tot circuitul de asta nu merg si luminile cu claxonul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 (editat) În principiu nu, dar trebuia să-ți spună service-ul care a avut fierul/plasticul în fața ochilor, noi doar cu globul de cristal mai greu. Editat Martie 30 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 De acord cu @ENEOS. Mai ales daca scuterul e chinezesc. Aia de la service s-au uitat la sigurante? Au schimbat releul si problema persista? Sau doar ti-au aruncat o vorba si te-au trimis acasa? Daca utilajul e nou, ar trebui sa fie in garantie, iar pe langa asta orice marca are un service autorizat, de care trebuie sa te interesezi inainte de a cumpara fieratania. Mergi acolo, pe forum e mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate