Constantin Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 km/an vs. placut vs.util Am avut multe motociclete dar ma refer la prezent. Honda CB 500X, Yamaha X Max 300, Honda CRF 300 Rally, Yamaha Tracer 900 GT. In ultimii 4 ani am parcurs cca 105.000 km, deci cca 25.000 km/an, folosind cele 4 vehicule in proportiileurmatoare: CB 500 X cca 25%, X Max cca 37%, CRF 300 cca 15% si Tracer 900 cca 23%. Cea mai placuta? E subiectiv! In Bucuresti si pe comunale imi place cel mai mult CRF-ul 300 Rally, 28 CP. Fiind mai inalta si usoara ai senzatiile de la echitatie. Cea mai utila? De departe X Max-ul. Nu schimbi vitezele, nu oboseste stanga pe ambreiaj in aglomeratii, incap 5 casti integrale. Ce bine ca gusturile sunt diferite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Acum 4 minute, Constantin a spus: In ultimii 4 ani am parcurs cca 105.000 km, felicitari, jos cu palaria!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 10 Autor Share Postat Aprilie 10 Am considerat ca dupa parcurgerea a peste 100.000 km pe motor, dupa 80 de ani, ducandu-ma zilnic la serviciu, as putea comunica unele concluzii baietilor. Poate folosesc ceva! Si sa fii deranjat, e in firea omeneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Si motociclistii E oameni cand STA pe forum si nu MERGE pe moto. Ca in totdeauna, o placere sa va citesc, dom' profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Acum 2 ore, Djebelu' a spus: E oameni, dar care nu se da in stamba pe sticla ca face kilometri. Diferenta este ca unii au toata ziua sa se dea, altii inca merg la munca, nu-s toti (inca) pensionari. V-ati prins domnilor? Bine atunci. Practic ce te-a enervat ? Ca la + 80 inca merge si poate ,ca a mers mai mult ca tine,nu poti sa treci peste fara sa scrii rautati ? On Multumim pentru tot ce faceti si ne spuneti si noua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Emotionant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate