Piaggio Ape Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Salut! Detin un triciclu Piaggio Ape TM 703, 2004, benzina 2T, 218cm Caut un service sau mecanic care sa imi faca o revizie, service etc. la aceasta maimuta in Bucuresti sau IF zona de nord. Multumesc de sprijin. VID-20240326-WA0004.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Acum 31 minute, Piaggio Ape a spus: service etc. la aceasta maimuta in Bucuresti sau IF zona de nord. La grădina zoo ai încercat? E și în zonă. Sorry, nu m-am putut abține. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Ai incercat la baietii de la GRG? https://www.grantmoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Salut, intreaba la the bike hub romania, ei aduc oficial piaggio in ro. dar vezi si pe fb, este un grup piaggio ape romania, si intreaba acolo. Stiu ca mai vindea cineva in Bucuresti de noi jucarii de astea, si parca aveau service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Intreaba-l si pe Florin Ganea (pe fb). Este mecanic de Piaggio, in special MP3. Dar poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Nu se baga nimeni la ele si nu pentru ca sunt complicate ci pentru ca nu le cunoaste nimeni si se feresc de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate