RedRat Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Salut, Ma poate ajuta cineva cu un loc de parcare 'sigur' pt o remorca moto? As avea nevoie de lunea viitoare pana joi probabil. Cat mai aproape de Cimitirul Evreiesc in Bucuresti? Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 26 Admin Share Postat Aprilie 26 Dacă nu găsești caută o benzinărie în zonă, vorbești cu angajații, le dai niște bani și o legi într-un colț unde nu deranjează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 Buna dimineata! La prinz o sa iti pot confirma eu , locatia este linga Piata Rosetti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 (editat) Daca nu te avantajeaza sfatul colegului L.u.v., poti sa o lasi la mine, stau oarecum aproape de locul indicat de tine. Locuiesc intr-un complex rezidential, Green City, 1 decembrie ,Ilfov. Let me know ! https://maps.app.goo.gl/EBAtJX3ZuDN827Xo9 Editat Aprilie 26 de ulei_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 26 Autor Share Postat Aprilie 26 Multam de oferte. O sa incerc ce a sugerat L.u.v. iar daca nu, @ulei_moto cred ca voi apela la tine. Imi poti lasa te rog pe privat un nr de tel/whatsapp eventual? @Grigore1 De asemenea, daca din vre-un motiv anume nu gasesc o solutie, si daca tu ai putea, imi lasi te rog un contact in privar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate