cozmino Postat Iunie 17 Share Postat Iunie 17 Salutare. Doresc sa scurtez cricul la motocicleta cu cativa centimetri. Neavand cunostinte, unelte, etc caut o recomandare ptr un atelier/persoana cu garaj care poate executa o astfel de lucrare, in Bucuresti. Multumesc. PS: Daca am postat in categoria gresita rog sa-mi fie cu iertare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 17 Share Postat Iunie 17 "Motocicleta Perpedes 2.0" Ştiu că Perpedes astea nu au cric, dacă te referi la alta decât cea de la profil spune-ne. Pune o poză cu vinovatul şi gândeşte-te de doo ori şi taie odată, e ca la circumcizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iunie 17 Autor Share Postat Iunie 17 Cricul este din fier, nu din aluminiu. E o husqvarna 701 enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 17 Share Postat Iunie 17 În poză pare că stă bine, ai mai lăsat-o din suspensii de vrei să scurtezi cricul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 17 Share Postat Iunie 17 (editat) Daca scurtezi cricul apar alte probleme. De ce vrei sa il scurtezi? Eu am mai scurtat cricuri, cateodata este mai simplu, cateodata mai putin simplu. Ca pret sa te astepti la undeva intre 150 si 200 de lei (sau mai mult in functie de service / ora manopera) pentru o treaba facuta cum trebuie, cu insertie metalica facuta la strung pentru zona taieturii. Editat Iunie 17 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 18 Admin Share Postat Iunie 18 0740592777 - Cristi Dinamită Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iunie 18 Autor Share Postat Iunie 18 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate