The Flying Dutchman Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 Acum 10 ore, The Flying Dutchman a spus: ce emoticon e ala? apare asa: cred ca de pe tel se intampla asta cu emoticoane care nu se vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 (editat) E buba la tine, cred că ești pe calculatorul ăla pe care vrei să-l vinzi la preț de Monaco și care n-are destulă memorie să încarce un thumb up! E un biet Editat Ianuarie 26 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26 Autor Share Postat Ianuarie 26 Acum 2 ore, ENEOS a spus: E buba la tine, cred că ești pe calculatorul ăla pe care vrei să-l vinzi la preț de Monaco și care n-are destulă memorie să încarce un thumb up! E un biet Bahahahaha Ar trebui sa faci și tu clipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 12 hours ago, frigider said: ce emoticon e ala? 4 hours ago, ENEOS said: E un biet Iegzakt! Off topic: poti inca sa vinzi MakBooku', dar pentru pretul corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26 Autor Share Postat Ianuarie 26 Acum 9 ore, The Flying Dutchman a spus: Off topic: poti inca sa vinzi MakBooku', dar pentru pretul corect! asa e, dar doar pe alb se vad, si atunci nu sare in ochi, uneori ma chinui sa ii gasesc, e o dunga de 1-2cm lata de 1 pixel. pe alte culori nu ii vad. faza e ca se misca belea si parca l-as pastra. sa vedem, timpul ne va spune. ma sucesc destul de des eu si as pierde si bani la revanzare esti interesat? :))) mai mi-a zis cineva de "pretul corect" prea mi s-a ridicat la fileu ca sa nu carai pe tema asta cineva sa ma opreasca. *as dori sa multumesc pe aceasta cale statului roman pentru ca a facut posibila existenta acestui clip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 8 Autor Share Postat Martie 8 mai alternam cu tech reviews pentru ca de ce nu. da o sa vina si episod nou din JDV curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 1 Autor Share Postat Aprilie 1 am pierdut f mult timp si nervi cu clipul anterior (macu de 16) - era si timpul sa revin la seria originala care a inceput totul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 Unul dintre cele mai bune! Thumbs up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 1 Autor Share Postat Aprilie 1 Acum 25 minute, The Flying Dutchman a spus: Unul dintre cele mai bune! Thumbs up! ma bucur. dar cum ma temeam - pacat ca nu-l pot promova, e cu subiect violent cred, am mai patit. desi e S.F. nu vad care e problema.. in fine, astea sunt vremurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 29 Autor Share Postat Mai 29 inca una, pentru ca de ce nu. trecuse parca prea mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate