The Flying Dutchman Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 Acum 10 ore, The Flying Dutchman a spus: ce emoticon e ala? apare asa: cred ca de pe tel se intampla asta cu emoticoane care nu se vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 (editat) E buba la tine, cred că ești pe calculatorul ăla pe care vrei să-l vinzi la preț de Monaco și care n-are destulă memorie să încarce un thumb up! E un biet Editat Ianuarie 26 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26 Autor Share Postat Ianuarie 26 Acum 2 ore, ENEOS a spus: E buba la tine, cred că ești pe calculatorul ăla pe care vrei să-l vinzi la preț de Monaco și care n-are destulă memorie să încarce un thumb up! E un biet Bahahahaha Ar trebui sa faci și tu clipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 12 hours ago, frigider said: ce emoticon e ala? 4 hours ago, ENEOS said: E un biet Iegzakt! Off topic: poti inca sa vinzi MakBooku', dar pentru pretul corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26 Autor Share Postat Ianuarie 26 Acum 9 ore, The Flying Dutchman a spus: Off topic: poti inca sa vinzi MakBooku', dar pentru pretul corect! asa e, dar doar pe alb se vad, si atunci nu sare in ochi, uneori ma chinui sa ii gasesc, e o dunga de 1-2cm lata de 1 pixel. pe alte culori nu ii vad. faza e ca se misca belea si parca l-as pastra. sa vedem, timpul ne va spune. ma sucesc destul de des eu si as pierde si bani la revanzare esti interesat? :))) mai mi-a zis cineva de "pretul corect" prea mi s-a ridicat la fileu ca sa nu carai pe tema asta cineva sa ma opreasca. *as dori sa multumesc pe aceasta cale statului roman pentru ca a facut posibila existenta acestui clip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate